Halj meg kétszer!

2019-08-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Sharon Bolton - Halj meg kétszer!

Letöltés Halj meg kétszer! könyvet pdf, epub és mobi

Halj meg kétszer!.pdf
Halj meg kétszer!.epub
Halj meg kétszer!.mobi


  • Lettero Kiadó
  • Krimi
  • 400 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155921148
  • Cikkszám: 1069198
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Halj meg kétszer!

Töltse le az ingyenes PDF Halj meg kétszer! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Halj meg kétszer! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Halj meg kétszer! (pdf, epub és mobi)

Halj meg kétszer! leírása

Ragyogóan indul hajnalban a léghajós kirándulás az angol táj fölött. Ám a tizenhárom utasból nemsokára csak egyvalaki marad életben. Éppen az, aki szemtanúja volt egy kegyetlen gyilkosságnak, amelyet akkor követtek el, amikor a léghajó ellebegett a szörnyűség fölött. 

JESSICA LANE. A túlélő szemtanú. A nővérének szánta születésnapi ajándékul a kirándulást. Tényleg minden hátsó szándék nélkül választotta a különleges meglepetést? 

AJAX MALDONDANDO. Az eljáró nyomozó A férfi még soha ennyire elszántan nem fogott hozzá egyetlen ügyhöz se. Vajon milyen magánéleti szálak mozgatják?

PATRICK FAA. Az elvetemült gyilkos. De kit ölt meg, akinek eltűnését senki nem jelenti a rendőrségen? 

És legfőképp: milyen ördögi játszma, milyen sötét erő hozza egyetlen történetbe ezt a három embert? Hiszen semmi közük nincs egymáshoz. Vagy mégis? 

SUNDAY TIMES BESTSELLER SZERZŐ

Sharon Bolton tűhegyes pszichológiai érzékkel megírt, sodró lendületű krimijei eddig 16 országban ejtették ámulatba az olvasókat. Különleges tehetségét a magyar közönség is elismerte: a nagy sikerű, csavaros történetű EGYIKÜNK HAZUDIK (2017) című regénye több héten át szerepelt a hazai sikerlistákon. 

“Agatha Christie mesterműveihez méltó.” Sunday Times

“Erről a könyvről fogsz beszélni az összes ismerősödnek. Briliáns krimi!” The Guardian

Leave Your Comment