Halál a vörös bolygón

2019-07-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Robert J. Sawyer - Halál a vörös bolygón

Letöltés Halál a vörös bolygón könyvet pdf, epub és mobi

Halál a vörös bolygón.pdf
Halál a vörös bolygón.epub
Halál a vörös bolygón.mobi


  • Metropolis Media Group Kft.
  • Sci-fi
  • 350 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155508301
  • Cikkszám: 1043275
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Halál a vörös bolygón

Töltse le az ingyenes PDF Halál a vörös bolygón fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Halál a vörös bolygón PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Halál a vörös bolygón (pdf, epub és mobi)

Halál a vörös bolygón leírása

A nevem Lomax, Alex Lomax. Egyetlen helyi magánhekusként járom New Klondike aljas utcáit. Olyan ez, mint valami vadnyugati kisváros, akár a külsőségeket, akár az itt lakók erkölcseit nézzük.
Negyven éve fedezték fel a vörös bolygón az első kövületeket, az adott lendületet a telepek fejlődésének. Otthon, a Földön minden végtelen számban másolható, előállítható. Ezért jöttek akkora divatba az idegen lények fosszíliái. Egyszeriben minden szerencsevadász útnak indult a Marsra, a gyors meggazdagodás reményében.
Én csak a mindennapi betevőt akarom megkeresni csalókat, rablókat és más gonosztevőket halászok ki a többé-kevésbé tisztességes telepesek soraiból. De amikor a nyakamba szakadt egy több évtizeddel ezelőtti gyilkossági ügy és egy napló, ami talán a történelem legnagyobb kövület-lelőhelyéhez vezethet el, rögtön tudtam, hogy egykettőre magam is céltáblává válok. Remélem, a végén nem a bolygó vörös homokja alól kerülnek elő az én csontjaim is.

Kanada egyik legkelendőbb szerzője, a Hugo- és Nebula-díjas Robert J. Sawyer, akinek Flashforward A jövő emlékei című regényéből tévésorozat is készült, ezúttal vérbeli noirt, hangulatos, kőkemény krimit írt. Hogy mi benne a rendkívüli? Természetesen a helyszín, a vörös bolygó veszélyes világa, amely gyilkosok segítsége nélkül is éppen elég halálos.

Mintha Philip Marlowe a Szárnyas fejvadász és a Marsbéli krónikák keverékébe csöppent volna.
The Mind Reels

Egy biztos kezű szerző merész tudományos ötletekkel.
New York Times

Leave Your Comment