Hajszál Híján Komputer, avagy Szilveszter Éj

2019-07-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Czotter József - Hajszál Híján Komputer, avagy Szilveszter Éj

Letöltés Hajszál Híján Komputer, avagy Szilveszter Éj könyvet pdf, epub és mobi

Hajszál Híján Komputer, avagy Szilveszter Éj.pdf
Hajszál Híján Komputer, avagy Szilveszter Éj.epub
Hajszál Híján Komputer, avagy Szilveszter Éj.mobi


A könyv részletei Hajszál Híján Komputer, avagy Szilveszter Éj

Töltse le az ingyenes PDF Hajszál Híján Komputer, avagy Szilveszter Éj fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hajszál Híján Komputer, avagy Szilveszter Éj PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hajszál Híján Komputer, avagy Szilveszter Éj (pdf, epub és mobi)

Hajszál Híján Komputer, avagy Szilveszter Éj leírása

C. N. Parkinson és a róla elnevezett törvények nyitották meg a sort az alternatív társadalomelméletek előtt, melynek méltó folytatása volt Laurence J. Peter és Ray-mond Hull Peter-elv című munkája, valamint Scott Adams Dilbert-sorozata. Ezekhez az örökérvényű művekhez csatlakozik Czotter József új drámája, elsőként a magyar nyelvű irodalmi művek közül.
A Hajszál híján komputer azonban nem csak a sikeres angol nyelvű elődök méltó társa a könyvespolcon, a kitüntetett darabok között, hanem ugyanakkor különlegesebb, mert a dráma alapjául szolgáló alaphelyzet, az elmúlt 100 év alatt bármikor behelyettesíthető bármelyik állami vagy multinacionális vállalat kereteibe.
Az alkotás ezek mellett olyan stiláris és tartalmi többlettel bír, amely egyedi látásmódjával utánozhatatlanná teszi. A kiélezettség drámaiságát fokozza az író módszeressége és egyedi, semmihez nem hasonlítható nyelvi világa. Káprázatos nyelvi bravúrral egy olyan sajátos magyar ízzel rendelkezik, ami megfoghatatlanul belengi a szereplőket, a közeget, az olvasókat. A humánum és a személytelenség harmóniája, a tértől és időtől való függetlenség illúziója azok a fő elemek, amelyek biztosítják ezt a hungarikum-aromát, fűszerezve a tekintélyelvűség, a szervilizmus kórképével.

Leave Your Comment