Ha maradnék

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Gayle Forman - Ha maradnék

Letöltés Ha maradnék könyvet pdf, epub és mobi

Ha maradnék.pdf
Ha maradnék.epub
Ha maradnék.mobi


 • Ciceró Könyvstúdió
 • Gyermek és ifjúsági
 • 288 oldal
 • Kötés: puhatáblás ragasztott
 • ISBN: 9789635399024
 • Cikkszám: 1025172
 • Nyelv: Magyar
 • Kiadás éve:
 • A könyv részletei Ha maradnék

  Töltse le az ingyenes PDF Ha maradnék fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ha maradnék PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Könyv Összegzés Ha maradnék (pdf, epub és mobi)

  Ha maradnék leírása

  Képzeld el, hogy mindened megvan, amiről csak egy lány álmodhat. A szüleid jó fejek, mindig megértenek és melletted állnak. Az öcséd a legédesebb kiskölyök a világon. A város legígéretesebb rockbandájának frontemberével jársz, aki nem elég, hogy eredeti és különleges, de imád is téged. A zenei tehetséged szélesre tárta előtted a világ kapuit.
  Képzeld el, hogy aznap, mikor leesik az első hó, mindezt elveszítheted.
  Amikor életedben először kell komoly döntést hoznod, nem áll melletted senki, akitől segítséget remélhetnél. Élet és halál között kell választanod. Az életed soha nem lehet olyan, mint amilyennek ismerted. A halálról semmit sem tudsz.
  Te mit tennél? Harcolnál vagy feladnád? Mennél vagy maradnál?
  Gayle Forman szavai a könyvről:
  „Úgy gondolom, hogy ami a halálról szól, éppen annyira szól az életről is. Ebben a regényben Mia újra átéli élete legszebb pillanatait – az első csókot a barátjával, a kapcsolatát a kisöccsével, a pillanatot, amikor áttört egy láthatatlan falat, és egész lényével átadta magát a zenének – és ebben az olvasók társául szegődnek. Több olvasóm beszámolt már róla, hogy egyik pillanatban még a könnyei potyogtak, a következőben pedig elöntötte a boldogság. Nem mondhatnám, hogy szerepelt a terveim között, hogy érzelmi hullámvasútra ültessem az olvasóimat, de nagyon megtisztelőnek érzem, hogy így sikerült. Ez ugyanis azt jelenti, hogy azonosulni tudnak Miával, átérzik az egész életét átható szeretetet, a veszteségei fájdalmát, és a döntése nehézségét. Azt gondolom, hogy nem lehetne ennyire mélyen átélni Mia örömeit, ha nem ismernék a fájdalmát.”

Leave Your Comment