Ha igaz – Van olyan vihar, amely belülről pusztít

2019-08-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Tara Altebrando - Ha igaz - Van olyan vihar, amely belülről pusztít

Letöltés Ha igaz – Van olyan vihar, amely belülről pusztít könyvet pdf, epub és mobi

Ha igaz – Van olyan vihar, amely belülről pusztít.pdf
Ha igaz – Van olyan vihar, amely belülről pusztít.epub
Ha igaz – Van olyan vihar, amely belülről pusztít.mobi


A könyv részletei Ha igaz – Van olyan vihar, amely belülről pusztít

Töltse le az ingyenes PDF Ha igaz – Van olyan vihar, amely belülről pusztít fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ha igaz – Van olyan vihar, amely belülről pusztít PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ha igaz – Van olyan vihar, amely belülről pusztít (pdf, epub és mobi)

Ha igaz – Van olyan vihar, amely belülről pusztít leírása

TIZENHÁROM ÉVE, HOGY KAYLEE ANYJA ÉLETFOGYTIGLANT KAPOTT, MERT MEGÖLTE A FIÁT. TIZENHÁROM ÉVE, HOGY AZ EMBEREK NEM KÉRDEZGETNEK TÖBBÉ.

Crystal, Kaylee anyja, akinek látszólagos telekinetikus erejét mondhatni kultusz övezte, mára eltűnt a feledés homályában. Ám egy napon bekopogtat egy riporter, és szerepet ajánl a lánynak egy műsorban, amely azt próbálja kideríteni, hogy valóban volt-e hatalma Crystalnak az anyagi világ fölött. A hírnév kétségtelenül csábító, ám ezek a kérdések felkavaró válaszokhoz vezetnek, amikor Kaylee elkezdi megismerni önmagát, és magyarázatot keres különös életének sötét és baljós véletlenjeire…

Leave Your Comment