Ha én lennék te (Kívül-belül 1.)

2019-03-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Lisa Renee Jones - Ha én lennék te (Kívül-belül 1.)

Letöltés Ha én lennék te (Kívül-belül 1.) könyvet pdf, epub és mobi

Ha én lennék te (Kívül-belül 1.).pdf
Ha én lennék te (Kívül-belül 1.).epub
Ha én lennék te (Kívül-belül 1.).mobi


A könyv részletei Ha én lennék te (Kívül-belül 1.)

Töltse le az ingyenes PDF Ha én lennék te (Kívül-belül 1.) fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ha én lennék te (Kívül-belül 1.) PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ha én lennék te (Kívül-belül 1.) (pdf, epub és mobi)

Ha én lennék te (Kívül-belül 1.) leírása

Lisa Renee Jones Kívül-belül című regényciklusának első része a nagysikerű A szürke ötven árnyalata stílusában.

Amikor Sara McMillan beleolvas egy raktárban talált naplóba, teljesen megdöbbenti, ugyanakkor magával is ragadja írójának érzéki élete. Képtelen elszakadni az írástól, és a bejegyzéseket olvasva ő is átéli Rebeccának, a napló szerzőjének sötét erotikával átszőtt pillanatait majd jön a talányos utolsó bejegyzés
Sara biztos benne, hogy valami borzalmas történt Rebeccával, ezért úgy dönt, utánajár a dolognak. Csakhogy közben egyre inkább belebonyolódik a nő életébe. Hamarosan azon kapja magát, hogy ugyanabban a galériában dolgozik és ugyanazokkal az emberekkel barátkozik, mint Rebecca. Vonzódik két veszélyesen jóképű férfihoz a galéria tulajdonosához és egy híres művészhez , és rádöbben, hogy pontosan azon az úton halad, ami Rebecca eltűnéséhez vezetett. Mindemellett beindul saját erotikus fantáziája, melyet egy bizonyos magabiztos, jóképű, mindent kézben tartani kívánó férfi tud csupán kielégíteni. Nem sok idő kell, és úgy tűnik, az egyre többet követelő vágyon kívül már semmi sem számít.

Leave Your Comment