Gőzkorszak

2019-03-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Keith Roberts - Gőzkorszak

Letöltés Gőzkorszak könyvet pdf, epub és mobi

Gőzkorszak.pdf
Gőzkorszak.epub
Gőzkorszak.mobi


A könyv részletei Gőzkorszak

Töltse le az ingyenes PDF Gőzkorszak fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gőzkorszak PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gőzkorszak (pdf, epub és mobi)

Gőzkorszak leírása

1588-ban kisiklott a történelem. I. Erzsébetet meggyilkolták, az armada sikerrel járt, és Angliát II. Fülöp spanyol király birodalmához csatolták. A megerősödött katolikus egyház egyesített csapatai egész Európát a római pápák uralma alá hajtották. A birodalom technikai fejlődése lelassult, a nyelvi és társadalmi gátak sokkal tovább fönnmaradtak, egészen a 20. századig. Az elektromosság nem terjedt el, a legtöbb munkát még mindig gőzgépek végzik. A rendet továbbra is középkori várak vigyázzák dörgő ágyúikkal.

Az inkvizíció brutális bosszúhadjáratai ellenére azonban a népek körében ott él a régi istenek eretnek imádata, és az évszázad közepére ismét fújni kezdenek a közelgő forradalom szelei…

 

Keith Roberts többszörös Brit SF-díjas szerző alternatív történelmi regénye megjelenése óta a szépirodalom legnagyobb klasszikusai közé emelkedett. Anthony Burgess az 1939 óta megjelent angol könyvek 99 legjobbja közé sorolta.

 

„Ritka gyönyörű regény.”

– Brian W. Aldiss

 

„A képzelet valóságos bűvészmutatványa.”

– Sunday Times

Leave Your Comment