Gyümölcsök termesztése a kiskertben

2019-02-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Pappné dr. Tarányi Zita - Gyümölcsök termesztése a kiskertben

Letöltés Gyümölcsök termesztése a kiskertben könyvet pdf, epub és mobi

Gyümölcsök termesztése a kiskertben.pdf
Gyümölcsök termesztése a kiskertben.epub
Gyümölcsök termesztése a kiskertben.mobi


  • Csengőkert Kft.
  • Hobbi, szabadidő
  • 176 oldal
  • Kötés: ragasztókötés
  • ISBN: 9786155237829
  • Cikkszám: 1026165
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyümölcsök termesztése a kiskertben

Töltse le az ingyenes PDF Gyümölcsök termesztése a kiskertben fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyümölcsök termesztése a kiskertben PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyümölcsök termesztése a kiskertben (pdf, epub és mobi)

Gyümölcsök termesztése a kiskertben leírása

“Ki ne szeretné, ha asztalára ízletes, zamatos, vitamindús és nem utolsó sorban ellenőrzött minőségű gyümölcs kerülne? Ha akár ház körüli, akár hétvégi vagy hobbikerttel rendelkezünk, mi magunk is megtermelhetjük a családunk számára szükséges kiváló gyümölcsöket. Jó tervezéssel, gondos fajtakiválasztással tavasztól őszig változatos kínálatot teremthetünk, amire méltán büszkék is lehetünk.
A sorozatunkban megjelent Gyümölcsök termesztése a kiskertben című könyv jól áttekinthető formában veszi sorra a gyümölcsök termesztésérre vonatkozó tudnivalókat. Általános ismereteket közöl a gyümölcstermő növények felépítéséről, sajátosságairól, környezeti igényeiről és ápolásáról. Átfogó módon taglalja a gyümölcsfajok szaporításának módjait, továbbá megismertet a gyümölcsfák metszésének technikájával is. A könyvből részletesen nyomon követhetjük a korona-, illetve sövénytípusok kialakításának, karbantartásának és gondozásának módszereit. Külön fejezet foglalkozik az egyes gyümölcsfajok jellemzőivel, elterjedtebb alanyaival, valamint termesztésre ajánlott fajtáival. Számba veszi a gyümölcstermő növények leggyakoribb betegségeit, kártevőit, és javaslatot tesz növényvédelmükre is. Az egyes ismeretek megértését számos ábra és rajz könnyíti meg.” (a Kiadó)

Leave Your Comment