Gyönyörű lángolás

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Jamie McGuire - Gyönyörű lángolás

Letöltés Gyönyörű lángolás könyvet pdf, epub és mobi

Gyönyörű lángolás.pdf
Gyönyörű lángolás.epub
Gyönyörű lángolás.mobi


A könyv részletei Gyönyörű lángolás

Töltse le az ingyenes PDF Gyönyörű lángolás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyönyörű lángolás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyönyörű lángolás (pdf, epub és mobi)

Gyönyörű lángolás leírása

Ellison látszólag gondtalanul él. Frissen diplomázott, fergeteges bulikat szervez, s nincs más dolga, mint vásárolgatni és a barátaival lógni. De valami mégsincs rendben, és ez az érzés egyre gyötrőbben nyomasztja a lányt. Ellie kétségbeesve próbálja magára vonni a családja figyelmét, és közben teljesen padlóra kerül. Szülei úgy gondolják, azzal segíthetnek leginkább gyerekükön, ha szigorúbbak vele, ezért megvonják tőle a korlátlan anyagi támogatásukat. A lány így arra kényszerül, hogy munkát vállaljon. Ezzel egy csapásra feje tetejére áll a világ Ellie körül. A helyzetet csak nehezíti, hogy egy bulin megismerkedik Tyler Maddoxszal. A fiú is, épp mint ikertestvére, Taylor, az alpesi tűzoltók tagja, aki erdőtüzek ellen harcol. Tyler kissé arrogáns, de végtelenül elbűvölő is, így a bulin Ellie-vel hamar egymásba gabalyodnak. A lány ugyan nem akar folytatást, de úgy tűnik, a srác nem éri be egyetlen estével. Ellie nem sokáig tud ellenállni Tylernek, ám elkövet egy olyan hibát, amit nem lehet jóvátenni. Tyler érzései egyre inkább elmélyülnek, a lány szélsőséges személyisége és határozottsága lenyűgözi, de ahogy kezdi jobban megismerni, rájön, hogy Ellie belső démonai a Maddoxok legnagyobb ellenségei lehetnek.

Ajánlók:

„Ahogy Jamie-tol már megszoktuk, egy újabb fergeteges és forró szerelmes regénnyel kápráztatja el az olvasóit. Tyler története kihagyhatatlan.”
Amazon

„Ez a regény nemcsak könnyed szerelmi történet, hanem annál sokkal több. Olyan fontos kérdésekkel foglalkozik, mint a múlttal való szembenézés és az önmagunknak való megbocsátás.”
Barnes and Noble

„A képlet egyszerű: egy fiú, egy lány és egy vad románc. Jamie McGuire ismét bebizonyítja, hogy ezekből az egyszerű hozzávalókból mennyire vérpezsdítő és izgalmas könyvet lehet írni.”
Goodreads

„Tyler lenyűgöző pasi. Egyesül benne a nyers erő, a férfias bátorság és romantikus gyengédség. Nem lehet nem imádni!”
Red Hot Books

Leave Your Comment