Gyönyörű áldozat

2019-08-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Jamie McGuire - Gyönyörű áldozat

Letöltés Gyönyörű áldozat könyvet pdf, epub és mobi

Gyönyörű áldozat.pdf
Gyönyörű áldozat.epub
Gyönyörű áldozat.mobi


A könyv részletei Gyönyörű áldozat

Töltse le az ingyenes PDF Gyönyörű áldozat fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyönyörű áldozat PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyönyörű áldozat (pdf, epub és mobi)

Gyönyörű áldozat leírása

Falyn Fairchild szeme előtt egyetlen cél lebeg: eljutni Eakinsbe, Illinoisba. Számára ez az egyetlen hely, ahol igazán megbocsátást nyerhet a régmúlt bűneiért… Falyn a leendő colorádói kormányzó lánya. Így minden, amit tesz, hatással van apja karrierjére. Ám legnagyobb igyekezete ellenére sem képes megfelelni az elvárásoknak. Nem tud szabadulni egy fiatalkori hibájának terhétől. Pincérkedést vállal a Bucksaw kávézóban, és minden műszak után félretesz egy kevés pénzt, hogy repülőjegyet vehessen, és végre elutazhasson Eakinsbe, ahol talán helyrehozhatja a múltját. Taylor Maddox abban a pillanatban megérezte, hogy Falyn bajban van, amint leült egy asztalhoz a kávézóban. Taylor csábító, megszegi az ígéreteit, és még akkor is káprázatos, amikor fáradt és kimerült – minden megvan benne, ami Falyn szerint egy rámenős, szexi tűzoltóban is. Falynt nem vonzza az, hogy egy legyen a srác hódításai közül, ám egy Maddox fiúnak egy ellenálló lány a tökéletes kihívás. Amint Falyn megtudja, hogy mit nevez otthonának Taylor, minden megváltozik. A Maddoxokra jellemző kitartás lehet, hogy nem lesz elég Falynnel szemben. És most először lehet, hogy Taylor lesz az, aki megégeti magát.

Ajánlók:

„McGuire hihetetlen stílusától el vagyok ragadtatva! Mindig képes megújulni. A Beautiful-sorozat kiváló, minden könyv teljesen egyedülálló, de valahogyan mégis kapcsolódik a többi testvér történetéhez.”
Amazon

„Egy újabb remekmű Jamie-től. Érzelmes és nagyon megkapó. Ismét olyan érzésem volt, mint egy hullámvasúton, sírtam, nevettem, majd elájultam, mérgelődtem, és persze beleszerettem egy újabb Maddox fiúba.”
Goodreads

„Meglepő fordulatok, felkavaró érzelmek. Nem lehet ellenállni ennek a könyvnek. Ettől valóban felforrósodik a levegő.”
Barnes and Noble

„Eddig is imádtam a Beautiful-sorozatot, de ez a rész döbbenetesen jó. Végig ott lappang egy titok, mely izgalomban tartja az olvasókat.”
The Breakfast Blog

Leave Your Comment