Gyöngyhomok – Száz év a mágikus kertben

2019-06-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Halász Margit - Gyöngyhomok - Száz év a mágikus kertben

Letöltés Gyöngyhomok – Száz év a mágikus kertben könyvet pdf, epub és mobi

Gyöngyhomok – Száz év a mágikus kertben.pdf
Gyöngyhomok – Száz év a mágikus kertben.epub
Gyöngyhomok – Száz év a mágikus kertben.mobi


  • Geopen Kiadó
  • Regény
  • 212 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789639973442
  • Cikkszám: 1027828
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyöngyhomok – Száz év a mágikus kertben

Töltse le az ingyenes PDF Gyöngyhomok – Száz év a mágikus kertben fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyöngyhomok – Száz év a mágikus kertben PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyöngyhomok – Száz év a mágikus kertben (pdf, epub és mobi)

Gyöngyhomok – Száz év a mágikus kertben leírása

„Halász Margit témaválasztása, érdeklődési köre, befogadó készsége egyetemes. Nem tud, nem akar besorolódni semmiféle skatulyába. Független, egyenes derekú, szabad, pusztai ember, merthogy az Alföldön született, ahol a szél, a regösök és a táltosok, és ahol a kitekintő szem akadálytalanul a messzeségbe lát.”Tar Sándor

A Kétvízközt áll egy hatalmas sárgabarackfa melynek gyökerei alatt félzsáknyi kincs van elrejtve a lápi sellő‘ fia ásta el oda összegyűjtött gyöngyeit – meséli estérő‘l estére a Homokhát egyik legendáját hét gyermekének Ördög Rozál aki maga is mesésen kalandos élettel a háta mögött ismerkedett meg szerelmével Négyökrű Mihállyal. A hét gyermek felnő‘ de a 20. század Magyarországán mindegyiküknek tapasztalnia kell bármerre fordul is a történelem kereke boldogulásuk kulcsát – a kincset – csak a mesék világában találhatják meg. Halász Margit édes-bús – egyszerre mitizáló és mítoszromboló – történetében a Duna-Tisza köze homokján élő‘ család generációkon átívelő‘ fordulatos érzelmekkel teli legendáriumával ismerkedhetünk meg. A szerző‘tő‘l megszokott humorral és derűvel átsző‘tt sajátos nyelvezet igazi gyöngyszeme irodalmunknak.

Leave Your Comment