Gyöngyfűzés – Kezdőknek és haladóknak

2019-08-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Jean Power - Gyöngyfűzés – Kezdőknek és haladóknak

Letöltés Gyöngyfűzés – Kezdőknek és haladóknak könyvet pdf, epub és mobi

Gyöngyfűzés – Kezdőknek és haladóknak.pdf
Gyöngyfűzés – Kezdőknek és haladóknak.epub
Gyöngyfűzés – Kezdőknek és haladóknak.mobi


A könyv részletei Gyöngyfűzés – Kezdőknek és haladóknak

Töltse le az ingyenes PDF Gyöngyfűzés – Kezdőknek és haladóknak fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyöngyfűzés – Kezdőknek és haladóknak PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyöngyfűzés – Kezdőknek és haladóknak (pdf, epub és mobi)

Gyöngyfűzés – Kezdőknek és haladóknak leírása

A kezdők és haladók számára is nélkülözhetetlen kézikönyv szakszerű választ ad a gyöngyfűzés során felmerülő valamennyi
lényeges kérdésre és problémára.

– Gyöngyfűzés, dróthajlítás vagy gyöngyszövés – az ékszerkészítés minden egyes fázisában képek, ábrák és szemléletes magyarázatok segítenek lépésről lépésre. Bemutatjuk a megfelelő szerszámokat és anyagokat, ötleteket adunk a profi kivitelezéshez és a felmerülő nehézségek megoldásához.

– Sok-sok hasznos tanács és kreatív ötlet segíti az érdeklődőket olyan témakörökben, mint a gyors és egyszerű fűzés, kreatív csomózás, dróthajlítás, régi és modern gyöngyök együttes alkalmazása vagy saját minták tervezése.

– A kézikönyvben minden felmerülő kérdésre megtaláljuk a választ akkor is, ha például formagyöngyökből, üvegkristályokból vagy kásagyöngyökből különféle technikákkal ékszert szeretnénk készíteni.

Leave Your Comment