Gyógyító meditáció

2019-06-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Horst Nägele - Gyógyító meditáció

Letöltés Gyógyító meditáció könyvet pdf, epub és mobi

Gyógyító meditáció.pdf
Gyógyító meditáció.epub
Gyógyító meditáció.mobi


  • Hermit Könyvkiadó
  • Ezotéria
  • 86 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9786155144011
  • Cikkszám: 1021682
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyógyító meditáció

Töltse le az ingyenes PDF Gyógyító meditáció fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyógyító meditáció PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyógyító meditáció (pdf, epub és mobi)

Gyógyító meditáció leírása

Kedves Olvasó, ez a könyv, melyet a kezében tart, azoknak kíván útmutatóul szolgálni, akik felismerték a bennük szunnyadó gyógyító erőt, ami nemcsak saját magukra, hanem a környezetükre is jótékony hatást gyakorolhat.
Az írásmű azokhoz szól, akik arra a következtetésre jutottak, hogy a bennük rejlő gyógyító erő révén a világ jobbá tételében is aktív szerepet vállalhatnak. A gyógyító képesség alapja, hogy odafigyeljen magára az ember. A test funkcióinak megértése és célirányos alkalmazása nyugalommal tölti el a meditálót, ami aztán fokozatosan szétárad egész bensőjében.
Mialatt arra koncentrálunk, hogy a dolgokat a valódi mivoltukban érzékeljük, észleléseink mind kifinomultabbá válnak. Az egyre erőteljesebben megnyilvánuló kiegyensúlyozottság kéz a kézben jár a függetlenség elérésével. Ahelyett, hogy találomra reagálnánk az egyes helyzetekre, felemeljük azokat a tudatunk szintjére, hogy megfontolt válaszreakciót adhassunk a minket bombázó ingeráradatra.
A gyakorlatok egyik eredménye a saját magunkkal szemben megnyilvánuló türelem. Kvázi megengedjük magunknak, hogy a rendelkezésünkre álló szűkös időbeosztás ellenére időt áldozzunk magunkra, elnézőek vagyunk önmagunkkal, még ha nem is érünk el azonnal látványos eredményeket.

Leave Your Comment