Gyógyító kristályok

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Csomai Zita - Gyógyító kristályok

Letöltés Gyógyító kristályok könyvet pdf, epub és mobi

Gyógyító kristályok.pdf
Gyógyító kristályok.epub
Gyógyító kristályok.mobi


  • Édesvíz Kiadó
  • Életmód
  • 311 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789635297184
  • Cikkszám: 1059012
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyógyító kristályok

Töltse le az ingyenes PDF Gyógyító kristályok fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyógyító kristályok PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyógyító kristályok (pdf, epub és mobi)

Gyógyító kristályok leírása

Ez a gyönyörűen illusztrált, praktikus kézikönyv megmutatja, hogyan használd a kristályok lenyűgöző erejét és jótékony hatásait mindennapjaidban a testi-lelki egészséged fenntartásáért.

A kristályok gyógyhatását több ezer éve ismerjük, számtalan kultúrában használták és használják őket a mai napig.

A kövek, kristályok mindenkit megszólítanak, főleg azok a kristályok, amelyek hatására épp az adott helyzetben szükségünk van.

A gyógyító kristályok mind a testi, mind a lelki panaszok esetén gyengéd, de mégis hatásos segítséget nyújtanak, a „kőbe vésett” energiájuk, kristályszerkezetük által.

Ebben a könyvben az 50 leggyakrabban használt kristály leírása mellett az 50 leggyakoribb egészségügyi panasz, betegség szerepel, ahol a javasolt kristályok közül a részletes leírás segít a legmegfelelőbb kiválasztásában. Minden panasznál megtaláljuk a legmegfelelőbb alkalmazási módot, és az esetleges figyelmeztetéseket is.

 

Fedezd fel a kristályok gyógyító erejét, melyekkel pozitív változásokat idézhetsz elő életed minden területén!

 

Dr. Csomai Zita orvos-természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta:

A gyógyításban mindig a teljességre törekszem, a betegség okainak feltárása mellett mind a testi, mind a lelki problémák kezelése vezethet csak a gyógyuláshoz. Ebben a holisztikus

rendszerben kiemelkedő helyet foglalnak el a kristályok a megelőzésben, a kiegészítő kezelésben és a rehabilitációban is.

Leave Your Comment