Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Dreams Álmok, vágyak, Ametiszt

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál - Dreams Álmok, vágyak, Ametiszt

Letöltés Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Dreams Álmok, vágyak, Ametiszt könyvet pdf, epub és mobi

Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Dreams Álmok, vágyak, Ametiszt.pdf
Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Dreams Álmok, vágyak, Ametiszt.epub
Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Dreams Álmok, vágyak, Ametiszt.mobi


  • Zafír Press
  • Ezotéria
  • Kötés: doboz
  • ISBN: 6509228808201
  • Cikkszám: 1069883
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Dreams Álmok, vágyak, Ametiszt

Töltse le az ingyenes PDF Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Dreams Álmok, vágyak, Ametiszt fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Dreams Álmok, vágyak, Ametiszt PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Dreams Álmok, vágyak, Ametiszt (pdf, epub és mobi)

Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Dreams Álmok, vágyak, Ametiszt leírása

Hívja segítségül az ametisztet, hogy álmai valóra váljanak!
Az ametiszt inspirál, védelmez és erősít.
Ez a gyönyörű kristály nemcsak inspirál, hanem segít a tisztánlátásban, viselőjének spirituális védelmet biztosít, tisztító erejével feloldja az energetikai és érzelmi gátakat, ezzel erősít és önbizalmat is ad, valamint szélesíti megérzéseink hatósugarát. Testi szinten segíti a figyelem összpontosítását, hatékonyabbá teszi a szellemi munkát, csillapítja a fájdalmat, megnyugtat és enyhíti az érzelmi kimerültséget.

Ajándékozza meg szeretteit a féldrágakövek univerzális erejével! 
A féldrágakövek évezredek óta az ember segítőtársai. Tiszta energiájuk gyógyít és életerővel tölt fel, harmóniát sugároz a léleknek, és segíti a meditációt. Az érzelmi életre, a hangulatra, a test működésére gyakorolt jótékony hatásuk ősidők óta ismert. Viselőjüket kiegyensúlyozottabbá teszik, és az energetikai gátak feloldásában, az energiaközpontok aktiválásában is hatékonyan segédkeznek.A természet keze formálta ezeket a kristályokat, amelyek összekötik a láthatatlan világot a láthatóval, az éteri világot az emberivel. Az ásványok világának univerzális erejét közvetítik felénk e divatos és exkluzív ékszercsalád formájában.

Ametiszt, féldrágakő karkötő szív alakú medállal, ezüstözött nyaklánccal, plüss ékszertartóval, pozitív megerősítések kártyával – elegáns, a kőhöz illő díszdobozban (10X18 cm), a kő leírásáva

Leave Your Comment