Gyógyító elme – Az orvosod te magad légy

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Jo Marchant - Gyógyító elme - Az orvosod te magad légy

Letöltés Gyógyító elme – Az orvosod te magad légy könyvet pdf, epub és mobi

Gyógyító elme – Az orvosod te magad légy.pdf
Gyógyító elme – Az orvosod te magad légy.epub
Gyógyító elme – Az orvosod te magad légy.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Pszichológia
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789633107904
  • Cikkszám: 1046649
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyógyító elme – Az orvosod te magad légy

Töltse le az ingyenes PDF Gyógyító elme – Az orvosod te magad légy fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyógyító elme – Az orvosod te magad légy PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyógyító elme – Az orvosod te magad légy (pdf, epub és mobi)

Gyógyító elme – Az orvosod te magad légy leírása

Megtanítható-e az agyunk arra, hogy a szervezetünket meggyógyítsa? Milyen mértékben befolyásolják gondolataink, érzelmeink és hitünk a fizikai egészségünket? Az alternatív orvoslás művelőinek állításai hamisak, vagy léteznek eredményes módszerek is?

Az elme test feletti uralmán alapuló medicina ellentmondásos területét olyan tévhitek övezik, amelyek nemcsak félrevezetik a pácienseket, és hamis reményeket keltenek bennük, hanem súlyos következményekkel is járhatnak. De ez nem jelenti azt, hogy tudatunknak nem lehet gyógyító szerepe. A szerző, Jo Marchant, legújabb tudományos kutatási eredményei alapján adja meg a választ arra, hogyan befolyásolhatja mentális állapotunk az élettani folyamatokat, milyen úton érhető el köztük az az összhang, amely az egészségünket is javíthatja.

Jo Marchant genetikából, valamint mikrobiológiából szerzett PhD-fokozatot, és rengeteg ismeretterjesztő írása jelent meg a legkülönfélébb témákról, köztük a génsebészetről vagy a vízalatti régészetről olyan vezető tudományos lapokban, mint a New Scientist, a Nature, a The Guardian.

Leave Your Comment