Gyógyísd meg a szíved

2019-07-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Louise L. Hay - Gyógyísd meg a szíved

Letöltés Gyógyísd meg a szíved könyvet pdf, epub és mobi

Gyógyísd meg a szíved.pdf
Gyógyísd meg a szíved.epub
Gyógyísd meg a szíved.mobi


  • Édesvíz Kiadó
  • Ezotéria
  • 184 oldal
  • Kötés: kemény
  • ISBN: 9789635292042
  • Cikkszám: 1021681
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyógyísd meg a szíved

Töltse le az ingyenes PDF Gyógyísd meg a szíved fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyógyísd meg a szíved PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyógyísd meg a szíved (pdf, epub és mobi)

Gyógyísd meg a szíved leírása

A Gyógyítsd meg a szíved írásakor az önmegerősítés égitestként ragyogó szellemi nagysága, Louise L. Hay és a híres gyász- és veszteségszakértő, David Kessler ültek össze, hogy az embert érő veszteségek utáni gyógyulásról beszélgessenek. Louise és David azokat az érzelmeket és gondolatokat veszik sorra, amelyek akkor jelentkeznek, ha egy szakítás összetöri a szívedet, a házasságod válással végződik, vagy egy szeretted eltávozik. Ez a csodálatos könyv, amelyben Louise megerősítései és a gondolat erejével kapcsolatos tanításai tökéletesen keverednek David több éves tapasztalatával a gyász sújtotta emberekkel végzett munkában. Kivételes, új gondolkodásmódra tanít, miközben mélységes szeretetet és örömet hoz az életedbe.

L.L.HAY- DAVID KESSLER: GYÓGYÍTSD MEG A SZÍVED

Veszteségeid után is folytatódik az élet. Ebben az időszakban:

segít nagyobb önismeretre és együttérzésre szert tenned,

fejleszti belső rugalmasságodat,

megtanít búcsút venni és békére lelni.

Nemcsak a gyász erejét tanulhatod meg hasznosítani a saját fejlődésed érdekében, és hogy békére lelj, hanem arra is rájöhetsz mindeközben, hogy igenis képes vagy meggyógyítani a szívedet.

L.L.HAY – DAVID KESSLER: GYÓGYÍTSD MEG A SZÍVED

Louise L. HAY, az Éld az életed című nemzetközi sikerkönyv szerzője metafizikai előadó és tanító, akinek több mint 50 millió könyvét vették meg világszerte. Louise a Hay House Kiadó alapítója és elnöke, ahol olyan könyvek, CD-k, DVD-k és egyéb termékek terjesztésével foglalkoznak, amelyek hozzájárulnak a bolygó gyógyulásához. www.louisehay.com®

Leave Your Comment