Gyűjtsünk gombát erdőn, mezőn!

2019-06-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Locsmándi Csaba - Gyűjtsünk gombát erdőn, mezőn!

Letöltés Gyűjtsünk gombát erdőn, mezőn! könyvet pdf, epub és mobi

Gyűjtsünk gombát erdőn, mezőn!.pdf
Gyűjtsünk gombát erdőn, mezőn!.epub
Gyűjtsünk gombát erdőn, mezőn!.mobi


A könyv részletei Gyűjtsünk gombát erdőn, mezőn!

Töltse le az ingyenes PDF Gyűjtsünk gombát erdőn, mezőn! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyűjtsünk gombát erdőn, mezőn! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyűjtsünk gombát erdőn, mezőn! (pdf, epub és mobi)

Gyűjtsünk gombát erdőn, mezőn! leírása

Gomba. Ez a bűvös szó szinte minden embernek megmozgatja a fantáziáját. A gombák az erdők, mezők takarítómunkásai. Az elhalt növényi anyagok lebontása a gombák nélkül elképzelhetetlen! Egyes becslések szerint a gombák jelenléte nélkül néhány évtized múlva már az erdőbe sem tudnánk bemennni a több méter vastagságúra hízott avartakaró miatt, ezen kívül – hosszabb távon – jelentősen lecsökkenne a növényi fotoszintézishez elengedhetetlenül szükséges szén-dioxid mennyisége.
a könyvben megtalálható 232 gombafaj magában foglalja a – gombaszakértői tanfolyamokon is oktatott – hazánkban fellelhető, étkezési szempontból fontos gombafajokat és mindazokat a mérges gombákat, amelyekkel ezek összetéveszthetők. A fényképek természetes környezetükben ábrázolják az egyes gombafajokat, amelyekhez tömör, lényegre törő, szisztematikus leírás kapcsolódik. Az előfordulási és gyakorisági adatok a jelenkori Magyarország területére vonatkoznak.
Könyvünket mindazoknak ajánljuk, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy megismerjék a legfontosabb hazai gombafajokat. Ez az út meglehetősen göröngyös. Komoly, szívós munkát és kitartást kíván, de cserébe a gombavilág számos képviselőjét ismerhetjük meg.
A szerzők

Leave Your Comment