Gyilkosság világvége előtt

2019-08-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Ben H. Winters - Gyilkosság világvége előtt

Letöltés Gyilkosság világvége előtt könyvet pdf, epub és mobi

Gyilkosság világvége előtt.pdf
Gyilkosság világvége előtt.epub
Gyilkosság világvége előtt.mobi


  • Agave Könyvek Kft.
  • Krimi
  • 272 oldal
  • Kötés: puhakötés ragasztva
  • ISBN: 9786155522390
  • Cikkszám: 1031932
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyilkosság világvége előtt

Töltse le az ingyenes PDF Gyilkosság világvége előtt fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyilkosság világvége előtt PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyilkosság világvége előtt (pdf, epub és mobi)

Gyilkosság világvége előtt leírása

Mi értelme gyilkosok után nyomozni, ha hamarosan úgyis mind meghalunk?

Hank Palace nyomozó már számtalanszor szembesült ezzel a kérdéssel, mióta a 2011GV1 jelű aszteroida megjelent a kutatók radarján. Többé ugyanis nincs esély a megmenekülésre, nincs remény. Csupán hat hónapnyi drága idő maradt a becsapódásig, aztán a Föld elpusztul. A visszaszámlálás során lenyűgöző képet kapunk az apokalipszisbe rohanó Egyesült Államokról: gazdasága összeroppant, a termény a földeken rohad. Zsúfoltak a templomok, zsinagógák. Az emberek világszerte hagyják félbe munkájukat – de nem úgy Hank Palace.

Ő a végére akar járni egy látszólagos öngyilkosságnak, abban a városban, ahol hetente tucatjával történik ilyesmi – csakhogy ez az egy valamiért gyanús neki. Ő az egyetlen, aki mindenáron tudni akarja az igazat, ám nyomozása során sokkal keményebb kérdésekkel is szembesülnie kell annál, mint hogy „ki a bűnös”: Milyen alapokon áll civilizációnk? Mit ér egy élet? Mit tenne bármelyikünk, mit tennénk igazából, ha tudnánk, hogy napjaink meg vannak számlálva?

A krimi mellett a sci-fi felé is kitekintő Gyilkosság világvége előtt a bűnügyi rejtély megoldását egy közelgő apokalipszis előterébe helyezi. 2012-es megjelenését követően viharos kritikai sikert aratott, és Winters megkapta érte a műfajban legrangosabbnak számító Edgar Allan Poe-díjat, az Amazon pedig beválogatta az év legjobb száz könyve közé.

 

•    „Winters a noir műfajt még feketébbé teszi. A Gyilkosság világvége előttben egy reményvesztett nyomozó próbál megfejteni egy gyanús öngyilkosságot – miközben a Föld felé pusztító aszteroida közeleg.”
Wired

•    „Váratlan fordulatok, szerethető szereplők, és valami bánatos szépség. Igazi drágakő a Gyilkosság világvége előtt.”
Audrey Curtis, San Francisco Book Review

•    „A történetvezetés erőteljes, és számtalan meglepetést tartogat… Ben H. Winters éles szemű, a legapróbb részletekre is igényes regényírónak bizonyul.”
Slate

Ben H. Winters Maryland külvárosában nőtt fel, és a Washington Egyetemet végezte el St. Louis-ban. Az írás előtt tanítással, újságírással és színdarabok írásával foglalkozott. 2009-ben jelent meg az első regénye, melyet azóta számos további követett. Az áttörést Az utolsó nyomozó-trilógia hozta meg neki, amiben egy nyomozó a közelgő világvége előtt old meg rejtélyes gyilkosságokat, és keresi közben az emberiség legfontosabb kérdéseire a választ. Egyedi stílusa, hangvétele és megoldásai miatt a Gyilkosság világvége előtt című első részt 2012-ben Edgar-díjjal tüntették ki, a Countdown City című folytatása pedig egy évvel később Philip K. Dick-díjat nyert. Winters jelenleg Indianapolisban él feleségével és három gyerekükkel.

Leave Your Comment