Gyilkos születik

2019-02-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Darren Shan - Gyilkos születik

Letöltés Gyilkos születik könyvet pdf, epub és mobi

Gyilkos születik.pdf
Gyilkos születik.epub
Gyilkos születik.mobi


A könyv részletei Gyilkos születik

Töltse le az ingyenes PDF Gyilkos születik fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyilkos születik PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyilkos születik (pdf, epub és mobi)

Gyilkos születik leírása

Larten Crepsley regényes története – Első könyv
A XVIII. század legsötétebb pillanataiban járunk, Angliában.  Larten Crepsley egy koldusszegény munkáscsalád sokadik gyermeke — nincs tízéves, de már napi tizennyolc órát dolgozik iszonyatos körülmények között egy selyemgyárban.
Egy nap történik valami, és a kisfiúnak menekülnie kell. Egyedül az egész világ ellen – senkire sem számíthat. Aztán megismerkedik a titokzatos Seba Nile-lal, aki egy új, lehetőségekkel teli világot mutat meg neki. Seba mellett átélheti azokat a kalandokat, amelyekről annyit álmodozott, csakhogy ehhez vámpírrá kell válnia.
Vajon képes-e Larten mindörökre hátat fordítani az emberiségnek, és átlépni abba a világba, ahonnan nincs visszatérés?

“Larten sarkon fordult, és kétségbeesetten a kijáratot kereste. Zavarodottságában elvesztette az irányérzékét, és hirtelen azt sem tudta, hol van. Amint megpillantotta a kijáratot, rohanni kezdett felé. Az életéért futott.A gyerekek mintha mintha csak erre a jelre vártak volna. Egyikük felemelte karját, és mutatóujját a menekülülő fiúra szegezte.
– Gyilkos! -sivította fejhangon.”

Sorozatterv és borítógrafika: Papp Beatrix

Előkészületben /II. negyedévi tervben/
Tengernyi vér – Larten Crepsley regényes története – Második könyv

Leave Your Comment