Gyermekkor a vásznakon

2019-08-01   |   by admin

A könyv tartalma:

Támba Renátó - Gyermekkor a vásznakon

Letöltés Gyermekkor a vásznakon könyvet pdf, epub és mobi

Gyermekkor a vásznakon.pdf
Gyermekkor a vásznakon.epub
Gyermekkor a vásznakon.mobi


  • Storming Brain
  • Szakkönyvek
  • 400 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155686832
  • Cikkszám: 1057856
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyermekkor a vásznakon

Töltse le az ingyenes PDF Gyermekkor a vásznakon fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyermekkor a vásznakon PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyermekkor a vásznakon (pdf, epub és mobi)

Gyermekkor a vásznakon leírása

Támba Renátó (1987-) író, gyermekkor-kutató. Doktori értekezését 2016-ban védte meg a Debreceni Egyetemen, gyermekkor-történeti ikonográfia tudományterületen. Jelen mű disszertációja javított változata, s az alföldi iskola festőinek gyermekábrázolásait járja körbe a gyermekszemlélet történeti kutatásának tükrében.

„A szerző olyan kutatási témát választott, amely a szélesebb értelemben vett interdiszciplináris kultúratudományok területén belül is hiánypótló jelentőségű. Képleírásai egyszerre szakszerűek és átéltek, tárgyiasak és asszociatívak, valamint referencia-gazdagok, irodalmi és művészettörténeti szempontból egyaránt.”

Dr. Vitéz Ferenc – főiskolai docensDebreceni Református Hittudományi Egyetem, Kommunikáció- és Médiatudományi tanszék

„Támba Renátó írása rávilágít arra, hogy a képekről kiolvasható legjellemzőbb narratívák szerint a gyermek többnyire függelékként jelenik meg. Egyaránt lehet a gyámolító anya függeléke, a családi gazdaság folytonosságát szavatoló munkaerő, a paraszti életideált megtestesítő személy, a termékenység potenciális hordozója, esetleg a megújulás szimbóluma. E mű tekintélyes képanyag elemzésére vállalkozik, s fontos neveléstudományi eredményekre jut a kutatásmetodológia és az eredmények tekintetében egyaránt.”

Dr. Fenyő Imre – egyetemi adjunktusDebreceni Egyetem, Pedagógia Tanszék

Leave Your Comment