Gyerekjáték az angol! 4. – Me and You at the Zoo – Time for English

2019-08-01   |   by admin

A könyv tartalma:

Gyerekjáték az angol! 4. - Me and You at the Zoo - Time for English

Letöltés Gyerekjáték az angol! 4. – Me and You at the Zoo – Time for English könyvet pdf, epub és mobi

Gyerekjáték az angol! 4. – Me and You at the Zoo – Time for English.pdf
Gyerekjáték az angol! 4. – Me and You at the Zoo – Time for English.epub
Gyerekjáték az angol! 4. – Me and You at the Zoo – Time for English.mobi


A könyv részletei Gyerekjáték az angol! 4. – Me and You at the Zoo – Time for English

Töltse le az ingyenes PDF Gyerekjáték az angol! 4. – Me and You at the Zoo – Time for English fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyerekjáték az angol! 4. – Me and You at the Zoo – Time for English PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyerekjáték az angol! 4. – Me and You at the Zoo – Time for English (pdf, epub és mobi)

Gyerekjáték az angol! 4. – Me and You at the Zoo – Time for English leírása

A könyv és a 12 perces rajzfilm óvodás és kisiskolás gyerekeknek szól.

A nyelvtanulást nem lehet elég korán kezdeni. Az egészen kis korban elkezdett nyelvtanulás során a gyerekek hamar megtapasztalják, hogy egy fogalmat több szóval is ki lehet fejezni, így gondolkodásuk rugalmasabb, elvonatkoztató képességük jobb lesz, s ezáltal fejlődik az intelligenciájuk.

A rajzfilmek és a képeskönyvek két kisgyerek kalandjait mesélik el, akik megtalálják Ziggyt, a papagájt, és megtanítják beszélni. Sok-sok kalandjuk során a madár megismeri a betűket, számokat, színeket és egyéb hasznos szavakat. Az egyenként 12 perces rajzfilmekkel a gyerekek egyre jobban elsajátítják az angol nyelvet, ha pedig már tudnak olvasni, akkor a könyvben végigkövethetik az adott történetet, amiben egy kis szótár is segítségükre lesz.

A sorozat 10 kötetből áll. A könyvek és filmek egymástól függetlenül is élvezhetők, ugyanakkor a bennük lévő tudásanyag egymásra épül.

A rendszeres Time for English-mesefogyasztás a legjobbkor és a legjobb módon, ráadásul élményszámba menően kínál biztos angoltudást a kisgyerekeknek.

A korai nyelvtanulásnál a gyerekeknek még nem szükséges nyelvtant, kiejtést tanulniuk, az is elég, ha dalokat, verseket, szavakat ismételgetnek. A sok ismétlésnek köszönhetően egyre jobb lesz a kiejtésük, pontosabb a szóhasználatuk, ezáltal felszabadultabban használják majd a nyelvet a tudatos nyelvtanulás során, az iskolában is.

A rajzfilmhez angol és magyar felirat is választható.

4. rész: „Állatkerti séta”

  • Számok 10–20-ig   * Állatkerti állatok: leírják, hogy néznek ki, és mit esznek

  • Összehasonlítás: méretek, formák, melléknevek

A gyerekek egy szafariparkban találják magukat, ahol szabadon mászkálnak az állatok.

Sétára indulnak ezen a különös helyen, majd felülnek egy kisvonatra, és megtanulják az állatok nevét, leírják, hogy néznek ki, milyen szokásaik vannak, és mivel táplálkoznak. A mozdonyvezető vállán színes papagáj ül, aki mindent megismétel, amit a férfi mond, miközben az az állatkertben látható érdekességekről mesél. Lucy, Wiz és Ziggy látnak zsiráfokat, vízilómamát a kicsinyeivel, két tigrist, öt zebrát és egy baglyot.

Mindenütt keresik a Ziggyhez hasonló madarakat, de egyet sem találnak.

Leave Your Comment