Gyere velem gyógyítani!

2019-07-24   |   by admin

A könyv tartalma:

Gyarmati Andrea - Gyere velem gyógyítani!

Letöltés Gyere velem gyógyítani! könyvet pdf, epub és mobi

Gyere velem gyógyítani!.pdf
Gyere velem gyógyítani!.epub
Gyere velem gyógyítani!.mobi


  • Saxum Kiadó
  • Család és szülők
  • 360 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 9789632481128
  • Cikkszám: 1041418
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyere velem gyógyítani!

Töltse le az ingyenes PDF Gyere velem gyógyítani! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyere velem gyógyítani! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyere velem gyógyítani! (pdf, epub és mobi)

Gyere velem gyógyítani! leírása

“Amikor hazavisszük a kisbabánkat, a boldogság és a félelem fura elegyével szembesülünk. Ez az egyetlen olyan helyzet, amiből nem lehet “kiszállni”. Otthagyhatjuk a munkánkat, a barátainkat, elválhatunk a társunktól, de a gyerek…hát az egészen más kategória. Ráadásul még a bababoltba sem vihetjük vissza, hogy Kérem szépen, ez nagyon zajos, nincs egy csendesebb modell? Mindenki szeretné jól csinálni, de sajnos, senki nem kapta meg ehhez a bölcsek kövét…

…Harminchat éve vagyok gyerekgyógyász, a pályaválasztás életem egyik legjobb döntésének bizonyult.”

A szerző előszavából idéztünk. A Gyere velem gyógyítani! sokévi tapasztalatainak, eddigi orvosi pályájának összegzése. A könyv címében kifejezi, hogy az orvosi gyakorlat mellett fontos a szülők közreműködése, hiszen a nap 24 órájában figyelik a kis pácienst, ismerik minden rezdülését, sírását, érzékelik, ha valami nincs rendben – s ez nemcsak a csecsemőkre, hanem a kisgyerekekre vagy akár a kamaszokra is érvényes.

A Gyere velem gyógyítani! gyakorlati kézikönyv: ismerteti azokat a betegségeket, tüneteket és módszereket, amelyekkel a leggyakrabban találkozunk, az aftáktól a székrekedésig, a táplálékallergiától az orrvérzésig. A Gyakori kérdések témakörében a gyógyszerek beadásáról, a védőoltásokról és a gyerekek sportolási tevékenységéről olvashatunk. A könyvet tárgymutató, kis orvosi szótár, valamint hasznos táblázatok zárják a mozgás- és mentális fejlődésről és a fertőző gyermekbetegségekről.

Gyarmati Andrea sikeres sportolóként tehetséggel, kitartással érte el eredményeit. Ezek a tulajdonságok tették jó gyermekorvossá is, ezt visszaigazolja a sok gyógyuló beteg és a szülők bizalma, megbecsülése.

Leave Your Comment