Gyémántkor 1-2.

2019-07-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Neal Stephenson - Gyémántkor 1-2.

Letöltés Gyémántkor 1-2. könyvet pdf, epub és mobi

Gyémántkor 1-2..pdf
Gyémántkor 1-2..epub
Gyémántkor 1-2..mobi


  • Metropolis Media Group Kft.
  • Sci-fi
  • 764 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789639828599
  • Cikkszám: 1015259
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyémántkor 1-2.

Töltse le az ingyenes PDF Gyémántkor 1-2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyémántkor 1-2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyémántkor 1-2. (pdf, epub és mobi)

Gyémántkor 1-2. leírása

“A gyémántokban erős kötések sűrű hálózata teherbíró, könnyű és merev anyagot hoz létre. Ami azt illeti, a kőkor, a bronzkor és az acélkor mintájára, amelyeket az adott időszak legjellemzőbb, emberi használatban lévő anyagairól kereszteltek el, azt a korszakot, melybe most készülünk belépni, gyémántkornak nevezhetnénk.” (Ralph Merkle nanotechnológia-kutató, 1997)

Száz évvel később járunk, egy olyan világban, melyet a nanotechnológia gyökeresen átalakított. Automaták állítanak elő mindent az élelemtől a ruházatig, az újságok okospapíron megjelenített, személyre szabott hírforrások, a városok saját immunvédelemmel rendelkeznek, és a mesterséges gyémánt az egyik legolcsóbb és legtartósabb építőanyag. Az emberek ugyanakkor a múltat idéző, szigorú kasztrendszerben élnek, vallásuk, politikai hovatartozásuk, kulturális preferenciáik és természetesen vagyoni helyzetük alapján tagozódva.
Nell a legalacsonyabb rendű munkásosztályba született, ahonnan a fennálló társadalmi rend szerint nincs kiút. A kislány kilátástalan élete azonban egy csapásra megváltozik, amikor négyéves korában kezébe kerül egy arisztokrata gyermekeknek szánt tankönyv. Ennek leckéi felnyitják szemét környezete csodáira és megértetik vele, hogy csak úgy viheti valamire, ha sorsának alakítását saját kezébe veszi.

Leave Your Comment