Gyalázat és szerelem

2019-08-16   |   by admin

A könyv tartalma:

Borsa Brown - Gyalázat és szerelem

Letöltés Gyalázat és szerelem könyvet pdf, epub és mobi

Gyalázat és szerelem.pdf
Gyalázat és szerelem.epub
Gyalázat és szerelem.mobi


  • Álomgyár Kiadó
  • Erotikus
  • 520 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155763946
  • Cikkszám: 1069340
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyalázat és szerelem

Töltse le az ingyenes PDF Gyalázat és szerelem fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyalázat és szerelem PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyalázat és szerelem (pdf, epub és mobi)

Gyalázat és szerelem leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2019-10-20

Dorothy Miller, a sokat elszenvedett amish lány visszakerül a saját közösségébe, Sarasotába, ám már semmi sem olyan, mint volt. Amikor a sok csapás után megkezdheti Rumspringáját, a szabad életet, még nagyobbat fordul vele a világ.

Gregory Hamilton kemény üzletemberként ragaszkodik a terveihez, ám a fellobbanó vágyait ő sem képes kordában tartani.

Samuel Zookot, az amish fiút olyan veszteségek érik, amiket nehezen dolgoz föl. Elveszíti az uralmat a saját élete fölött, miközben az amish maffiában betöltött szerepe egyre csak nő…

 

Három ember, akik rádöbbennek, hogy sokszor nem irányíthatják saját sorsukat, ugyanakkor mások életét pecsételhetik meg. Három ember, akik rájönnek, hogy józanul dönteni, észnél maradni nem mindig a jó irány. Mert igenis „részegedni kell a szerelemtől”…

 

A különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásairól ismert Borsa Brown új sorozatában, a Gyalázat-trilógiában ezúttal is egy elzárt közösségbe, az amishok világába enged betekintést. A sorozat befejező kötetében kiderül, hová vezetett Dorothy, Gregory és Samuel különös, olykor fájdalmas, máskor szívmelengető utazása.

Leave Your Comment