Gyakorlati Inga mindenkinek

2019-08-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Susanne Peymann - Gyakorlati Inga mindenkinek

Letöltés Gyakorlati Inga mindenkinek könyvet pdf, epub és mobi

Gyakorlati Inga mindenkinek.pdf
Gyakorlati Inga mindenkinek.epub
Gyakorlati Inga mindenkinek.mobi


  • Édesvíz Kiadó
  • Ezotéria
  • 172 oldal
  • Kötés: doboz
  • ISBN: 9789635298280
  • Cikkszám: 1066277
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Gyakorlati Inga mindenkinek

Töltse le az ingyenes PDF Gyakorlati Inga mindenkinek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyakorlati Inga mindenkinek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Gyakorlati Inga mindenkinek (pdf, epub és mobi)

Gyakorlati Inga mindenkinek leírása

Bár meglepő történetek is keringenek az „ingajósokról”, a jóslás ezen ősi formája ma is az egyik legkedveltebb jövőbelátó módszer – sőt, több annál.

Kultúrtörténetünk része: úgy a fizikának, a pszichológiának, mint az ezotériának és a művészetnek. Megéri a színfalak mögé tekinteni és közelebbről megismerkedni az ingával, ezzel a fantasztikus eszközzel, ami lehetőséget nyújt feltérképezni az érzékeink által nem elérhető információkat, életünkben észrevétlenül munkálkodó vonzódásokat és taszításokat.

Suzanne Peymann személyében a legjobb vezetőt kapod ehhez az izgalmas kalandhoz. A szerző nevéhez több mint nyolcvanezer eladott jóskönyv kötődik, köszönhető annak az úttörő munkának, mely során sikerült kapcsolatot teremtenie a hagyományos ezoterikus alapelvek és a modern, pszichológiai megközelítések között.

Az ingajóslás mestere ebben a könyvben olyan gyakorlatias régi és új ingatáblákat mutat be, melyek korunk jellemző döntéshelyzeteinek megoldásait segítik. A bestsellerszerző vallja, számára az ingajóslás a legjobb spirituális és gyakorlati „navigációs eszköz”. Ha iránymutatást szeretnél, megtaláltad amire szükséged van!

Az egyedülálló készlet tartalma:

* Illusztrált kézikönyv

* Ingatáblák a kézikönyvben

* Egy kiváló minőségű, sárgaréz inga láncon

Leave Your Comment