Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint

2019-02-14   |   by admin

A könyv tartalma:

E L James - Grey - A szürke ötven árnyalata Christian szerint

Letöltés Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint könyvet pdf, epub és mobi

Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint.pdf
Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint.epub
Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Erotikus
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789633107027
  • Cikkszám: 1042675
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint

Töltse le az ingyenes PDF Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint (pdf, epub és mobi)

Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint leírása

E. L. James újraírta az elmúlt idők legsikeresebb bestsellerét.

Eljött a várva várt pillanat, amikor a Szürke-rajongók végre a titokzatos és izgató Christian gondolatai közé férkőzhetnek. Christian Grey szavain, gondolatain és álmain keresztül végre megtudjuk a titkot, mit gondolt a férfi az Anastasiával folytatott szenvedélyes kapcsolatáról.

A férfi gyönyörű, okos és a hatalom megszállottja. Világa rendezett, szigorú szabályok szerint működik, de fájdalmasan üres, mindaddig, amíg Anastasia Steele be nem lép az életébe. Miért nem képes ellenállni Ana csendes szépségének? Miért nem tud elszakadni tőle? Mi űzi ebbe a vakmerő és szenvedélyes viszonyba, ami mindkettőjüket felőrli? Ana átlát az álcának használt ridegségen, amivel Christian gyermekkori traumáit és szeretetlenségét palástolja. Vajon képes a lány csillapítani a fájdalmat, vagy a férfi lelkét emésztő sötét vágyak és öngyűlölet végül elűzik mellőle azt, aki az utolsó reménysugár lehetne az életében?

Christian rendkívül összetett személyiség nyilatkozta James, az olvasóimat mindig is izgatták a vágyai, a gondolatai, és persze múltjának sötét árnyai is. Nagy öröm volt számomra ismét visszatérni Ana és Christian világába, és újraélni a történetet.

Az Ötven árnyalat-trilógia világszerte 125 millió példányban kelt el, ez a könyvkiadás történetének eddigi legsikeresebb sorozata. E. L. James GREY című regénye június 18-án, Christian születésnapján jelenik meg az USA-ban.

Leave Your Comment