Goodbye, Piccadilly

2019-02-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Goodbye, Piccadilly

Letöltés Goodbye, Piccadilly könyvet pdf, epub és mobi

Goodbye, Piccadilly.pdf
Goodbye, Piccadilly.epub
Goodbye, Piccadilly.mobi


  • I.P.C. Könyvek
  • Szépirodalom
  • 467 oldal
  • Kötés: kemény táblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789636355548
  • Cikkszám: 1045407
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Goodbye, Piccadilly

Töltse le az ingyenes PDF Goodbye, Piccadilly fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Goodbye, Piccadilly PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Goodbye, Piccadilly (pdf, epub és mobi)

Goodbye, Piccadilly leírása

Anglia először kénytelen saját bőrén megtapasztalni a modern kori háború borzalmait. A Hunter család, a személyzetük és a szomszédjaik élete mindörökre megváltozik.
1914-ben az angliai Northcote békés faluja is kénytelen szembesülni a háború hatásaival. A jómódú bankár, Edward Hunter legnagyobb fia anyja, Beatrice tiltakozása ellenére önkéntesnek jelentkezik, és a fiatalabb Bobby is követni kívánja példáját. Diana lányuk választottja, a szomszéd earl fia, Charles Wroughton szintén bevonul, keresztülhúzva ezzel a lány házassági terveit. A lovak iránti olthatatlan szeretettől vezérelve húga, Sadie kiképzőnek jelentkezik.
Miközben a környék hölgyeinek szívét megdobogtatják az egyenruhások, a harctéri hírekről értesülve lázasan gyűjtenek a belga menekültek számára, a házvezetőnőkkel együtt próbálják kiküszöbölni az élelmiszerhiány okozta gondokat, gyászolják elesett szeretteiket, Hunteréknek és a falu lakóinak, nemeseknek és szolgálóknak, az otthon maradottaknak lassanként alkalmazkodniuk kell a változó világhoz, és el kell fogadniuk, hogy az életük sosem lesz többé olyan, mint volt.

Valós történelmi környezetben játszódó, izgalmas, új sorozat a Kirov saga szerzőjétől.

Leave Your Comment