Göd előttem, Göd utánam

2019-06-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Hajnal Géza - Göd előttem, Göd utánam

Letöltés Göd előttem, Göd utánam könyvet pdf, epub és mobi

Göd előttem, Göd utánam.pdf
Göd előttem, Göd utánam.epub
Göd előttem, Göd utánam.mobi


A könyv részletei Göd előttem, Göd utánam

Töltse le az ingyenes PDF Göd előttem, Göd utánam fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Göd előttem, Göd utánam PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Göd előttem, Göd utánam (pdf, epub és mobi)

Göd előttem, Göd utánam leírása

Hámori Márton Andrást, a Műegyetem előadóját gyilkosságért életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték. A tanár tizenöt év után úgy dönt, elég volt, megszökik. Vajon Hámorinak hogyan sikerül kijutni a váci börtönből? Kik állnak mellé, és kiktől kell tartania? Hogyan tudja bizonyítani ártatlanságát? Vajon mennyit változott tizenöt év alatt a világ? Mi lett 2029-ben a Rolling Stones zenekarral, a Keleti pályaudvarral, kik és mivel kereskednek illegálisan? Hová tűntek a magyar feliratok? Hámorinak nem elég megküzdenie saját múltjával, de helyt kell állnia ismeretlen új környezetében.

Hajnal Géza a Szentendrei-sziget páratlanul szép világába vezet bennünket. A nagy sikerű Káépület folytatása izgalmas olvasmány. Az olvasó szinte a főhőssel együtt fedezheti fel a közeljövő furcsa, néhol kissé nyomasztó mindennapjait.

Leave Your Comment