Génmódosított növények – Mire jók?

2019-02-12   |   by admin

A könyv tartalma:

VENETIANER PÁL - Génmódosított növények - Mire jók?

Letöltés Génmódosított növények – Mire jók? könyvet pdf, epub és mobi

Génmódosított növények – Mire jók?.pdf
Génmódosított növények – Mire jók?.epub
Génmódosított növények – Mire jók?.mobi


A könyv részletei Génmódosított növények – Mire jók?

Töltse le az ingyenes PDF Génmódosított növények – Mire jók? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Génmódosított növények – Mire jók? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Génmódosított növények – Mire jók? (pdf, epub és mobi)

Génmódosított növények – Mire jók? leírása

Ma a világon példátlan gyorsasággal növekszik a genetikailag módosított növények vetésterülete. Hogy ez jó vagy sem, arról intenzív és indulatos szakmai, politikai, gazdasági, és médiaviták folynak. De miről is vitatkozunk?

Tudta ön, hogy:
…a DNS önmagában nem élő anyag?
…a klónozás – bárhonnan is származik a kijelölt gén – többnyire az Escherichia coli nevű emberi bélbaktériumban történik meg?
…Dolly, az első klónozott bárány a 227-ik kísérletre sikerült?
…a papaját a géntechnológia mentette meg a kipusztulástól?
A szerző, aki a génsebészet aktív művelője, a mezőgazdasági GM-technológia mibenlétét, hasznosságát, illetve veszélyességét elemzi. Célja a hiteles, érdekes, szórakoztató tájékoztatás.

“Ami pedig a véleményeket, hipotéziseket, spekulációkat, jóslatokat illeti, megkísérlem azok torzításmentes ismertetését, majd – ahol szükséges és lehetséges – állást foglalok velük kapcsolatban. Nem óhajtom ugyanis titkolni, hogy e kérdések többségéről valóban határozott véleményem van – ami nem a két szélső álláspont számtani közepe.”

Venetianer Pál (1935 -) az MTA rendes tagja, az Academia Europaea és a Német Tudományos Akadémia tagja, a Szegedi Biológiai Központ kutatóprofesszora. Szakterülete a molekuláris biológia. Több mint százhúsz tudományos közlemény, valamint öt népszerűsítő könyv szerzője.

Leave Your Comment