Generációk online

2019-02-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Tari Annamária - Generációk online

Letöltés Generációk online könyvet pdf, epub és mobi

Generációk online.pdf
Generációk online.epub
Generációk online.mobi


  • Tericum Kiadó Kft.
  • Pszichológia
  • 272 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155285783
  • Cikkszám: 1042433
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Generációk online

Töltse le az ingyenes PDF Generációk online fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Generációk online PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Generációk online (pdf, epub és mobi)

Generációk online leírása

Generációk online… Online boldogságparádé és mindennapos offline szorongások. Szelfik milliói, ahol a gyönyörű színterek puszta hátterekké laposodnak. Ez az új világunk, az Információs Kor. Megszoktuk és olykor talán még azt is hisszük, hogy értjük a működését. Zsebünkben az okostelefon, mindig elérhetőek vagyunk, de az X vagy Baby Boomer generáció tagjaiként csak használjuk őket, de nem általuk élünk.

Az Y és Z generáció tagjairól pedig hajlamosak vagyunk azt gondolni, „nekik már sokkal könnyebb minden”. De ez nincs így. Valójában sokkal nehezebb elindulniuk az életben és olyan párkapcsolatot kialakítaniuk, amelyben jól érzik magukat. Rengeteg ijesztő érzelem él bennük, és sokat rejtve tartanak. A bizonytalanság és az ebből eredő bizalmatlanság állandó lételemükké váltak.

Az online tér és a közösségi média óriási változásokat idéztek elő az érzelmek sokszínűségében és megélésében, valamint a különféle kognitív folyamatokban. Elvesztett a felhőtlen gyerekkor és fiatalkor, és mindez nem pótolható a pillanatok online megosztásának múló örömével. Nem virágos rét, hanem kemény akadálypálya ez. Ha segíteni akarunk, akkor meg kell érteni mindazt, amivel a digitális generációk szembenéznek. Ami nem feltétlenül az, amit mi képzelünk.

Leave Your Comment