Főzőiskola Középfok – DVD melléklettel

2019-02-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Mautner Zsófi - Főzőiskola Középfok - DVD melléklettel

Letöltés Főzőiskola Középfok – DVD melléklettel könyvet pdf, epub és mobi

Főzőiskola Középfok – DVD melléklettel.pdf
Főzőiskola Középfok – DVD melléklettel.epub
Főzőiskola Középfok – DVD melléklettel.mobi


A könyv részletei Főzőiskola Középfok – DVD melléklettel

Töltse le az ingyenes PDF Főzőiskola Középfok – DVD melléklettel fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Főzőiskola Középfok – DVD melléklettel PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Főzőiskola Középfok – DVD melléklettel (pdf, epub és mobi)

Főzőiskola Középfok – DVD melléklettel leírása

Hova léphetünk tovább, ha az alapfokú konyhai tudást már megszereztük? Fontos a kihívás, de az is fontos, hogy siker- és ne kudarcélményeink legyenek az összetettebb ételekkel. Mautner Zsófi középfokú Főzőiskolája többségében nyári recepteket tartalmaz: befőtteket, lekvárokat, fagyit, házi kenyereket, és aki az alapfokot már végigfőzte, annak nem okozhat gondot egy kerti vendégség, vagy egy grill party.
“Nagy izgalommal vártam, hogyan fogadja majd a közönség a Főzőiskola – Alapfokot, mert tőlem a legtöbben a különlegesebb, egzotikusabb recepteket szokták meg leginkább az elmúlt évek során. Nagy örömömre a visszajelzések azt mutatták, hogy valóban szükség volt egy az alapműveleteket korszerűen bemutató kiadványra.”
Mautner Zsófi gasztronómiai szakújságíró, a Chili&Vanília blog és szakácskönyvek szerzője, az Ízes Élet televíziós főzőműsor háziasszonya, a hazai gasztronómia egyik legaktívabb és legsikeresebb személyisége. Lassan tíz éve a gasztronómiának él, szenvedéllyel és fáradhatatlanul kutat, főz, mindent kipróbál, és szívesen megosztja tapasztalatait, olvasóival, nézőivel. Receptjeit sokezren főzik.

Leave Your Comment