Furcsa, mégis igaz – Meghökkentő tények a hadviselés történetéből

2019-07-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Steve Crawford - Furcsa, mégis igaz - Meghökkentő tények a hadviselés történetéből

Letöltés Furcsa, mégis igaz – Meghökkentő tények a hadviselés történetéből könyvet pdf, epub és mobi

Furcsa, mégis igaz – Meghökkentő tények a hadviselés történetéből.pdf
Furcsa, mégis igaz – Meghökkentő tények a hadviselés történetéből.epub
Furcsa, mégis igaz – Meghökkentő tények a hadviselés történetéből.mobi


A könyv részletei Furcsa, mégis igaz – Meghökkentő tények a hadviselés történetéből

Töltse le az ingyenes PDF Furcsa, mégis igaz – Meghökkentő tények a hadviselés történetéből fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Furcsa, mégis igaz – Meghökkentő tények a hadviselés történetéből PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Furcsa, mégis igaz – Meghökkentő tények a hadviselés történetéből (pdf, epub és mobi)

Furcsa, mégis igaz – Meghökkentő tények a hadviselés történetéből leírása

A kötet a hadviselés történetének Magyarországon is jól ismert tudósának, Steve Crawfordnak a munkája, furcsa és meghökkentő anekdoták és tények gyűjteménye.
A kötet a fegyverekről, parancsnokokról, a háború logisztikájáról közöl gyakran méltatlanul elhanyagolt érdekes apróságokat, mesél például arról a 18. századi gépfegyverről, mely kockás és kerek lövedékeket is ki tudott lőni. Megtudhatjuk azt is, hogy Gebhard Leberecht von Blücher a porosz királyi haderő félelmet nem ismerő parancsnoka, aki nem kis szerepet játszott a Waterloo- csatában, 1815-ben azzal borzolta Wellington tábornok idegeit, hogy bejelentette: egy elefántbébit hord a hasában, akinek az apja egy francia katona.
A bizarr és inspiráló gyűjtemény kötelező olvasmány mindazok számára, akiket érdekel a hadviselés története, és a dicsőséges csaták mögött rejtőző emberi különcségek és megdöbbentő agyszülemények.

Leave Your Comment