Full Measures – Tiéd vagyok

2019-07-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Rebecca Yarros - Full Measures – Tiéd vagyok

Letöltés Full Measures – Tiéd vagyok könyvet pdf, epub és mobi

Full Measures – Tiéd vagyok.pdf
Full Measures – Tiéd vagyok.epub
Full Measures – Tiéd vagyok.mobi


A könyv részletei Full Measures – Tiéd vagyok

Töltse le az ingyenes PDF Full Measures – Tiéd vagyok fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Full Measures – Tiéd vagyok PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Full Measures – Tiéd vagyok (pdf, epub és mobi)

Full Measures – Tiéd vagyok leírása

Tudta. Anya ezért nem akarta kinyitni az ajtót. Mert tudta, hogy meghalt.

Ember Howard 20 éves, és apja mindig is katona volt. Ő is tudta az igazságot. Az ajtóban katonák álltak, ami azt jelentette, hogy az apja nem tér haza többé. Amit azonban nem tudott, hogy honnan talál majd magában annyi erőt, hogy a gyászba belerokkant édesanyja helyett összetartsa a családot.

Aztán belép az életébe Josh Walker. A hokicsapat sztárja, közvetlen szomszédjuk, nem is beszélve arról, hogy az érintése különösen gyengéd, és újra és újra megmenti Ember életét. Van benne valami, ami miatt egyetlen pillantása vagy egyetlen érintése elűz minden fájdalmat. Ember bármennyire is szeretné kikapcsolni az érzelmeit, és egymaga megbirkózni a gyásszal, nem tagadhatja a kettejük között kialakuló vibrálást.

Leave Your Comment