Függöny: Poirot utolsó esete

2019-08-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Agatha Christie - Függöny: Poirot utolsó esete

Letöltés Függöny: Poirot utolsó esete könyvet pdf, epub és mobi

Függöny: Poirot utolsó esete.pdf
Függöny: Poirot utolsó esete.epub
Függöny: Poirot utolsó esete.mobi


  • Európa Könyvkiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 244 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789630795210
  • Cikkszám: 1022423
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Függöny: Poirot utolsó esete

Töltse le az ingyenes PDF Függöny: Poirot utolsó esete fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Függöny: Poirot utolsó esete PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Függöny: Poirot utolsó esete (pdf, epub és mobi)

Függöny: Poirot utolsó esete leírása

Az első világháború idején, a stylesi kastélyban lépett először színre s derített fel sikeresen egy szövevényes bűnügyet a menekült belga detektív: Hercule Poirot. Évtizedek teltek el azóta, a kastélyból panzió lett, vagy fél – tucatnyi lakója között azonban – ha hihetünk Poirot-nak- egy sorozatgyilkos bujkál.
Poirot-nak pedig bízvást hihetünk, még ha elaggott, sőt tolókocsiba kényszerült is. Igen hamar bebizonyítja levélben odarendelt barátjának, az őszülő, de változatlanul romantikus lelkű Hastings kapitánynak, hogy a “kis szürke sejtek” még épek. Ám Hastingsnek minden eddiginél szokatlanabb, kettős problémával kell szembenéznie: Poirot tudja, de nem árulja el, ki a vendégek közül a gyilkos, továbbá a vendégek között ott van Hastings leánya, Judith is. Nem árulja el, nehogy Hastings lelepleződjék, amint szemügyre venné az illetőt (a tökéletes gyilkosságok elkövetőjére csak tett közben lehet lecsapni) – és Hastingsnek ráadásul egyszerre kell féltenie és gyanúsítania is a leányát. Persze előbb a többieket veszi sorra magában: a nyugdíjas ezredest és feleségét, a megszállott tudóst és unatkozó nejét, a madárbolond agglegényt, a gazdag nemesurat, a beteggondozó nővért… Valamelyiküknek már öt ember halála szárad a lelkén…
A regény különleges helyet foglal el Agatha Christie életművében: csak a halála előtti évben jelenhetett meg, s hogy miért, arra az utolsó oldalakon derül fény.

Leave Your Comment