Franklin és a karácsony

2019-02-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Paulette Bourgeois - Franklin és a karácsony

Letöltés Franklin és a karácsony könyvet pdf, epub és mobi

Franklin és a karácsony.pdf
Franklin és a karácsony.epub
Franklin és a karácsony.mobi


A könyv részletei Franklin és a karácsony

Töltse le az ingyenes PDF Franklin és a karácsony fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Franklin és a karácsony PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Franklin és a karácsony (pdf, epub és mobi)

Franklin és a karácsony leírása

Franklin tud kettesével számolni, és be tudja kötni a cipőfűzőjét. Furulyán el tudja játszani a kis karácsony, nagy karácsony című dalt, és kívülről fújja Mikulás rénszarvasainak nevét. Megtanulta ügyesen becsomagolni az ajándékokat, még a masnikötés sem fog ki rajta.
Franklin imádja a karácsonyt, és már alig várja a szentestét. Lelkesen ké-szül az ünnepre, kiveszi részét a ház csinosításából, és már azt is kitalálta, kit mivel fog meglepni. Épp ezért álmában sem hitte volna, hogy komoly fejtörést okozhat neki egy ajándék kiválasztása.

Leave Your Comment