Frankenstein macskája – A szép új világ állatai

2019-03-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Anthes, Emily - Frankenstein macskája - A szép új világ állatai

Letöltés Frankenstein macskája – A szép új világ állatai könyvet pdf, epub és mobi

Frankenstein macskája – A szép új világ állatai.pdf
Frankenstein macskája – A szép új világ állatai.epub
Frankenstein macskája – A szép új világ állatai.mobi


  • Akadémiai Kiadó Zrt.
  • Tudományos könyvek
  • 288 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789630594806
  • Cikkszám: 1042409
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Frankenstein macskája – A szép új világ állatai

Töltse le az ingyenes PDF Frankenstein macskája – A szép új világ állatai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Frankenstein macskája – A szép új világ állatai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Frankenstein macskája – A szép új világ állatai (pdf, epub és mobi)

Frankenstein macskája – A szép új világ állatai leírása

“Visszahozhatjuk-e a sírból a kedvenc macskánkat? Újjáéleszthetünk-e kipusztult fajokat? Huzalozott agyú méhek alkotják-e majd a jövő légierejét? A biotechnológia fejlődésével számos ehhez hasonló, fantasztikus ötlet lép át a science fiction könyvek lapjairól és a gondosan őrzött laboratóriumokból mindennapjaink világába.
Emily Anthes könyve olvasmányos útikalauzként szórakoztató körutazásra invitál az állatokat érintő legújabb kutatások világába: bekukkantunk a laboratóriumba, ahol távirányítású bogarak röpködnek, ellátogatunk a parkba, ahol kipusztulás szélén álló állatfajok klónozott egyedei kószálnak, és megismerkedünk a fluoreszkáló halak forgalmazásának nehézségeivel. A technológiák érthető bemutatása mellett a könyv személyes élményekkel és szórakoztató anekdotákkal emberi közelségbe hozza az új felfedezéseken munkálkodó tudósokat – no meg magukat az állatokat is.
Végül a szerzővel együtt eltűnődhetünk az új eszközeinkkel járó felelősségünkről, hiszen a biotechnológia csodái lehetővé teszik, hogy sérült állatokat vagy akár egész fajokat mentsünk meg, de arra is újabb módokat adnak, hogy a saját magunk használt szem előtt tartva avatkozzunk be az állatok életébe. A szerző nem rejti véka alá az állatok iránt érzett szeretetét, de higgadt körültekintéssel mutatja be az új lehetőségek előnyeit és árnyoldalait – az emberek és az állatok szemszögéből egyaránt.” (a Kiadó)

Leave Your Comment