Frank Júlia konyhája – Édes és sós sütemények

2019-06-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Frank Júlia - Frank Júlia konyhája - Édes és sós sütemények

Letöltés Frank Júlia konyhája – Édes és sós sütemények könyvet pdf, epub és mobi

Frank Júlia konyhája – Édes és sós sütemények.pdf
Frank Júlia konyhája – Édes és sós sütemények.epub
Frank Júlia konyhája – Édes és sós sütemények.mobi


  • Corvina Kiadó
  • Gasztronómia
  • 72 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 9789631358438
  • Cikkszám: 1032572
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Frank Júlia konyhája – Édes és sós sütemények

Töltse le az ingyenes PDF Frank Júlia konyhája – Édes és sós sütemények fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Frank Júlia konyhája – Édes és sós sütemények PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Frank Júlia konyhája – Édes és sós sütemények (pdf, epub és mobi)

Frank Júlia konyhája – Édes és sós sütemények leírása

„Kedves Olvasóm!

Gondolom, Ön is ugyanúgy szereti a süteményeket, mint ahogyan szinte mindenki. Számtalan süteményes könyvet találni a könyvesboltok polcain, de az, amelyet most a kezében tart, kissé különbözik a többitől. Egyrészt abban, hogy ennek a receptkönyvnek a lapjain csupa kipróbált, házi sütemény receptje olvasható, másrészt sok különleges, kevéssé ismert van közöttük.

Ebben a gyűjteményben nem fogja megtalálni az unos-untalan minden receptkönyvben szereplő süteményeket, inkább azok különféle változataival találkozhat, illetve olyanokkal, amelyek saját kísérletezéseim eredményei. Olyan részletességgel írom le a süteménykészítés folyamatát, hogy még az a háziasszony is el tudja készíteni, aki soha életében nem sütött egyetlen tepsi tésztát sem.

Az evés nemcsak létfenntartás, hanem élvezet is. Hacsak a kényszer (orvos, diéta stb.) nem diktálja másként, egy-egy szelet süteményt alkalmanként szinte mindenki megengedhet magának.

Munkára, azaz sütésre fel!

Sok sikert, jókedvet és finomságokat kíván:
Frank Júlia”

Leave Your Comment