Franciaország nőstény farkasa

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Druon Maurice - Franciaország nőstény farkasa

Letöltés Franciaország nőstény farkasa könyvet pdf, epub és mobi

Franciaország nőstény farkasa.pdf
Franciaország nőstény farkasa.epub
Franciaország nőstény farkasa.mobi


  • Partvonal Kiadó
  • Regény
  • 420 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155283505
  • Cikkszám: 1011504
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Franciaország nőstény farkasa

Töltse le az ingyenes PDF Franciaország nőstény farkasa fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Franciaország nőstény farkasa PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Franciaország nőstény farkasa (pdf, epub és mobi)

Franciaország nőstény farkasa leírása

A világszerte ismert Maurice Druon hétkötetes történelmi regénysorozata a 14. századi Franciaországba, az utolsó Capetingek és a százéves háború idejébe kalauzolja az olvasót.
A regény főhősnője Szép Fülöp leánya, Izabella királyné. Férje, II. Edward angol király, akin néhány év házasság után teljesen úrrá lesz saját neme iránti vonzódása, és végképp szeretői befolyása alá kerül. A királyné sorsa szégyen és megaláztatás, a perverz kegyencuralom ellen fellázadt lordoké pedig kivégzés. Egyedül Mortimer menekül meg közülük. A francia udvarba szökik, ahová követi őt a királyné a fiával együtt. Izabella és a lord szeretők lesznek, és fegyveresekkel térnek vissza Angliába. A király lemond a trónjáról kiskorú fia javára, ám felesége és annak szeretője nem érik be ennyivel: meggyilkoltatják. Közben a korabeli Európa történelmében oly nagy szerepet játszó lombard pénzemberek egyike, Guccio Baglioni Párizsból Firenzébe viszi a fiát, akiről nemcsak ő, de más sem sejti, hogy valójában X. Lajos halottnak hitt gyermeke.
“Higgyenek nekem, az én viszálykodó dinasztiáim nem vehetik fel a versenyt a valóságos királyi házak szövevényével. Akár a történelem, akár a fantasy rajongója, Druon regényfolyama a székhez kötözi majd: ez az igazi Trónok harca” (George R. R. Martin, A Trónok harca szerzője)

Leave Your Comment