Fotósszemmel – Képkompozíció a digitális fényképezésben

2019-02-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Michael Freeman - Fotósszemmel – Képkompozíció a digitális fényképezésben

Letöltés Fotósszemmel – Képkompozíció a digitális fényképezésben könyvet pdf, epub és mobi

Fotósszemmel – Képkompozíció a digitális fényképezésben.pdf
Fotósszemmel – Képkompozíció a digitális fényképezésben.epub
Fotósszemmel – Képkompozíció a digitális fényképezésben.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Hobbi, szabadidő
  • 192 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632442792
  • Cikkszám: 1022862
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Fotósszemmel – Képkompozíció a digitális fényképezésben

Töltse le az ingyenes PDF Fotósszemmel – Képkompozíció a digitális fényképezésben fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Fotósszemmel – Képkompozíció a digitális fényképezésben PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Fotósszemmel – Képkompozíció a digitális fényképezésben (pdf, epub és mobi)

Fotósszemmel – Képkompozíció a digitális fényképezésben leírása

Egy fénykép sikerének kulcsa a kompozíció. A fotográfus tudásának legfontosabb elemei közé tartozik az a készség, hogy a valóság egy szeletében észrevegye a fotótémát, majd a rendelkezésre álló képelemeket hatásos, magával ragadó kompozícióba rendezze.

A digitális fényképezés megjelenése új, izgalmas megvilágításba helyezte a kompozíció témakörét – egyrészt mivel a digitális fényképezőgép közvetlen visszajelzése lehetővé teszi a kép azonnali értékelését és korrekcióját, másrészt pedig azért, mert a képszerkesztő programok az exponálást követő˜en is módot adnak a kép megváltoztatására és a kívánt részletek hangsúlyossá tételére. Így született meg a digitális fotózás korábbiaktól eltérő˜ stílusa.

A könyv segítséget nyújt azoknak a képességeknek a kifejlesztésében, amelyek a fotó témájának kiválasztásához és a hatásos digitális fényképek készítéséhez elengedhetetlenek. A szerző nemcsak a kompozíció hagyományos megközelítéseit ismerteti, de kitér arra a digitális technikával megjelent új szemléletmódra is, amelynek tudatában a fotós exponáláskor már figyelembe veszi a digitális képszerkesztés, átalakítás, montázskészítés lehetőségeit – azokat az új eszközöket, amelyek elősegíthetik, hogy akár a keresőablakban látottaktól lényegesen különböző kép születhessen.

Leave Your Comment