Fotográfia mozgásban

2019-08-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Gyenes Zsolt - Fotográfia mozgásban

Letöltés Fotográfia mozgásban könyvet pdf, epub és mobi

Fotográfia mozgásban.pdf
Fotográfia mozgásban.epub
Fotográfia mozgásban.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Művészet
  • Kötés:
  • ISBN: 9789632972848
  • Cikkszám: 1007589
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Fotográfia mozgásban

Töltse le az ingyenes PDF Fotográfia mozgásban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Fotográfia mozgásban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Fotográfia mozgásban (pdf, epub és mobi)

Fotográfia mozgásban leírása

Milyen képfajták fogják meghatározni a vizuális kultúrát néhány évtized múlva? Milyen szerepet fog játszani a fotográfia, a fotografikus kép? Jó okkal feltételezhetjük, hogy a jövőben is meghatározó tényező lesz a fotográfia. Ennek zálogát – Lev Manovich-hoz hasonlóan – leginkább a médium flexibilitásában látjuk. A fotót könnyen lehet keverni bármilyen más vizuális formával; mint pl. a rajzzal, festménnyel, vagy virtuális grafikával.
A “fotográfia mozgásban” leginkább arra utal, hogy a fotó önnön mediális természetéből adódóan közvetítő szerepet játszik/játszhat a különböző médiumok között, ezzel is építve a metamédia világát.
A magyar mellett angol nyelvű kötet legfőbb célja, hogy széles horizonton mutassa be korunk fotografikus képalkotásának a művészetben betöltött szerepét, lehetőségeit, változásait és kihívásait. Ezt a szerző pécsi, illetve Pécshez erős szálakkal kötődő művészek alkotásainak bemutatásával igyekszik megvalósítani.
Kimozdítani a médiumokat a “kerékvágásból” mindenkor a kíváncsi, felfedezni szándékozó alkotó feladata. Ez – az állandóan megjelenő újabb technikákkal – fokozottabb kihívást és izgalmat jelent. A kísérletező művész – napjainkban is – az apparátus ellen dolgozik, cselekszik; keresi azokat a lehetőségeket, melyek a “program kisiklatásához” vezetnek. Teszi ezt abból a célból, hogy “rávilágítson” a lényeges momentumokra; hogy az alapvető kérdéseket tehesse fel.

Leave Your Comment