Forgotten – Úgy is elfelejtem – kemény kötés

2019-08-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Cat Patrick - Forgotten - Úgy is elfelejtem - kemény kötés

Letöltés Forgotten – Úgy is elfelejtem – kemény kötés könyvet pdf, epub és mobi

Forgotten – Úgy is elfelejtem – kemény kötés.pdf
Forgotten – Úgy is elfelejtem – kemény kötés.epub
Forgotten – Úgy is elfelejtem – kemény kötés.mobi


A könyv részletei Forgotten – Úgy is elfelejtem – kemény kötés

Töltse le az ingyenes PDF Forgotten – Úgy is elfelejtem – kemény kötés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Forgotten – Úgy is elfelejtem – kemény kötés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Forgotten – Úgy is elfelejtem – kemény kötés (pdf, epub és mobi)

Forgotten – Úgy is elfelejtem – kemény kötés leírása

Minden éjjel, amíg a tizenhat éves London Lane alszik, az aznapi események törlődnek az elméjéből. Reggelre csupán a jövőjére “emlékszik”. A lány megszokta már, hogy az előző estére írt jegyzetei és egy bizalmas barátnő segítségével éli túl a napot. A dolgok azonban a fejük tetejére állnak, amikor az iskolában feltűnik egy új fiú. Luke Henry nem olyasvalaki, akit az ember csak úgy elfelejt, ugyanakkor -bárhogy is próbálja- London nem találja őt az előtte álló történések emlékképek között.
Amit előre lát, az viszont egyre nyugtalanítóbb. Rájön, hogy ideje utána eredni a múltnak, amit folyamatosan elfelejt – még mielőtt elpusztítaná a jövőjét.

Leave Your Comment