Food Truck

2019-08-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Food Truck

Letöltés Food Truck könyvet pdf, epub és mobi

Food Truck.pdf
Food Truck.epub
Food Truck.mobi


  • Bookline Könyvek
  • Gasztronómia
  • 184 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789634332374
  • Cikkszám: 1058173
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Food Truck

Töltse le az ingyenes PDF Food Truck fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Food Truck PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Food Truck (pdf, epub és mobi)

Food Truck leírása

A modern food truckok először az irodaházakkal sűrűn beépített amerikai nagyvárosokban terjedtek el az 1970-es években, hiszen nagy kereslet volt az általuk kínált gyorsan és könnyen elkészíthető, mégis minőségi ételekre. Innen indultak aztán világhódító útjukra, hogy a 2010-es évek elején végre hozzánk is elérjen a food truck forradalom. Ma már egyre többen keresik a lehetőséget, hogy kipróbálják a jópofa járgányokról árult ételkülönlegességeket. Személyesség, közvetlenség, kreatívan megálmodott és szívvel-lélekkel készített ételek – ezt jelentik ma a food truckok. Könyvünkben megismerhetjük a legmenőbb hazai büfékocsikat és legnépszerűbb receptjeiket: 26 elhivatott csapat adja közre saját, egyéni stílusú és ízvilágú receptúráját, hogy bárki kipróbálhassa otthon is ezeket az ínycsiklandó street food fogásokat. Legyen szó hagyományos orosz vagy mexikói ételről, különleges hamburgerről, fűszeres kolbászról vagy éppen francia süteményről, összeállításunkból mindenki meríthet ötleteket.

„A jó street food egyszerű és nagyszerű, akár egy csoda. Egy csoda, ami a tenyeredben is elfér.”

Szabó Győző

„Nincs pincér, aki szervírozzon, nem kell asztalt foglalni, nem kell kiöltözni, csak élvezni az ízeket. A food truckok házhoz hozzák a négy égtáj legjobb kajáit, így lesz a street food a kulináris kultúrák felfedezésének talán legjobb módja.”

Kárai Dávid

„A street food a konyha szíve-lelke, ezért egy város lakóinak jóléte, kulináris ízlése éppen az utcai ételek sokszínűségében tárul fel legpőrébben. Ez a legdemokratikusabb konyhai műfaj.”

Csíki Sándor gasztronómiai szakíró, FOOD&WINE

Leave Your Comment