Flat-Out Love – Szeretni bolondulásig

2019-08-16   |   by admin

A könyv tartalma:

Jessica Park - Flat-Out Love - Szeretni bolondulásig

Letöltés Flat-Out Love – Szeretni bolondulásig könyvet pdf, epub és mobi

Flat-Out Love – Szeretni bolondulásig.pdf
Flat-Out Love – Szeretni bolondulásig.epub
Flat-Out Love – Szeretni bolondulásig.mobi


A könyv részletei Flat-Out Love – Szeretni bolondulásig

Töltse le az ingyenes PDF Flat-Out Love – Szeretni bolondulásig fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Flat-Out Love – Szeretni bolondulásig PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Flat-Out Love – Szeretni bolondulásig (pdf, epub és mobi)

Flat-Out Love – Szeretni bolondulásig leírása

A srác magas volt, legalább száznyolcvan centi, szőkésbarna haja a szemébe lógott. Pólóján az a felirat állt: Nietzsche a haverom.

Íme, Matt. Julie Seagle kedveli őt. Nagyon is. De ott van még Finn. Akibe Julie teljesen belezúgott.

Bonyolult? Kínos? De még mennyire.

Julie nemrég költözött Bostonba, hogy megkezdje egyetemi tanulmányait: mégis honnan tudhatta volna, hogy édesanyja régi jó barátnőjének családjánál fog kikötni? Csak ideiglenesen akart megszállni náluk. Arról szó sem volt, hogy fontossá válik a Watkins család számára, vagy hogy beleszeret az egyik fivérbe. Pláne nem abba, amelyikkel még egyszer sem találkozott személyesen. De hát számít ez? Finn megérti őt, jobban, mint valaha bárki. Ők ketten egy hullámhosszon vannak.

De a szerelem – és annak mindenféle csavaros, bonyolult változata – mindig tartogat meglepetéseket. És soha senki nem ússza meg sértetlenül.

Leave Your Comment