Fiú vagyok

2019-03-28   |   by admin

A könyv tartalma:

James Dawson - Fiú vagyok

Letöltés Fiú vagyok könyvet pdf, epub és mobi

Fiú vagyok.pdf
Fiú vagyok.epub
Fiú vagyok.mobi


A könyv részletei Fiú vagyok

Töltse le az ingyenes PDF Fiú vagyok fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Fiú vagyok PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Fiú vagyok (pdf, epub és mobi)

Fiú vagyok leírása

Fiúnak lenni nehéz.

Hogy lehetsz egyszerre menő és vonzó, miközben az arcod tiszta pattanás és még ott is szőrök nőnek rajtad, ahol sose gondoltad volna? Egyáltalán: mi a fene történik veled? A többiek is ugyanilyen hülyén érzik magukat?

Ez a könyv őszintén és egyenesen ír a kamaszkorról: a randizástól a pornón és a hétköznapi szexen keresztül a normális kapcsolatokig és a korrekt szakításig mindenről van szó. Ráadásul az is kiderül, hogy a lányok tök normális lények, akikkel egyszerűen csak ugyanúgy jó fejnek kell lenni, mint a fiúkkal.

Kérdezz, beszélj róla, legyél bátor! Akkor minden működni fog! ebben segít a fiúknak

James Dawson

Leave Your Comment