Firenze legszebb asszonya – Botticelli története

2019-07-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Alyssa Palombo - Firenze legszebb asszonya - Botticelli története

Letöltés Firenze legszebb asszonya – Botticelli története könyvet pdf, epub és mobi

Firenze legszebb asszonya – Botticelli története.pdf
Firenze legszebb asszonya – Botticelli története.epub
Firenze legszebb asszonya – Botticelli története.mobi


  • I.P.C. Könyvek
  • Romantikus
  • 320 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789636356989
  • Cikkszám: 1070723
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Firenze legszebb asszonya – Botticelli története

Töltse le az ingyenes PDF Firenze legszebb asszonya – Botticelli története fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Firenze legszebb asszonya – Botticelli története PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Firenze legszebb asszonya – Botticelli története (pdf, epub és mobi)

Firenze legszebb asszonya – Botticelli története leírása

“Palombo ezzel a regényével, melyben a Mediciek és az olasz reneszánsz korát idézi meg, méltán foglalja el helyét a történelmi romantikus regényírás legjobb mesterei között.” 
THE HISTORICAL NOVEL SOCIETY

Amikor a gyönyörű, fiatal lánynak szülei megtalálják a megfelelő kérőt, Simonetta nem tiltakozik: Marco Vespucci nemcsak jóképű és művelt, de Firenze legbefolyásosabb családja, a Mediciek köreiben forog. A gazdag bankárcsalád a művészetek legfőbb pártolója a 15. századi Itáliában, és Lorenzo páratlan könyvtára lenyűgözi az irodalomkedvelő lányt. Örömmel veti hát bele magát az arisztokratafeleségek életébe, igyekszik beilleszkedni és közben figyelmen kívül hagyni az arra utaló jeleket, hogy a gazdag, kifinomult ízlésű város erkölcsei a felszín alatt nem éppen olyanok, mint amire őt otthon tanították. 
Szépsége miatt rajongás övezi, amerre csak jár, még Giuliano de’ Medici is a hódolójává válik. Simonettának azonban csupán egyetlen férfi kelti fel a figyelmét: Botticelli, az ifjú festő, a vonzó férfi, akivel első látásra egymásra hangolódnak, és aki egy napon arra kéri, legyen készülő festménye modellje – meztelenül. Múzsája végül beleegyezik, és megkezdődik Simonetta, Sandro és a Vénusz születése története.

“Palombo ezzel a regényével, melyben a Mediciek és az olasz reneszánsz korát idézi meg, méltán foglalja el helyét a történelmi romantikus regényírás legjobb mesterei között.” 
THE HISTORICAL NOVEL SOCIETY

Leave Your Comment