Finom kis társaság – Botrányok Európa királyi és császári házaiban

2019-07-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Martina Winkelhofer - Finom kis társaság - Botrányok Európa királyi és császári házaiban

Letöltés Finom kis társaság – Botrányok Európa királyi és császári házaiban könyvet pdf, epub és mobi

Finom kis társaság – Botrányok Európa királyi és császári házaiban.pdf
Finom kis társaság – Botrányok Európa királyi és császári házaiban.epub
Finom kis társaság – Botrányok Európa királyi és császári házaiban.mobi


A könyv részletei Finom kis társaság – Botrányok Európa királyi és császári házaiban

Töltse le az ingyenes PDF Finom kis társaság – Botrányok Európa királyi és császári házaiban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Finom kis társaság – Botrányok Európa királyi és császári házaiban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Finom kis társaság – Botrányok Európa királyi és császári házaiban (pdf, epub és mobi)

Finom kis társaság – Botrányok Európa királyi és császári házaiban leírása

Régi közhely: az uralkodók és családtagjaik, vagy akár napjaink magas rangú politikusai esendő emberek. Ha nem tudnak lemondani vágyaikról, hajlamaikról, számukra az élet savát-borsát jelentő élvezetekről, akkor, mivel folyamatosan árgus szemek figyelik minden mozdulatukat, botrány botrányt követ. Különösen az első világháborút megelőző tíz-húsz évben, a XIX. és XX. század fordulóján sokasodtak meg a királyi házak körüli skandalumok a régi értékek megingásával és a mindent kipletykáló sajtó megerősödésével.

Martina Winkelhofer más, eddig szokatlan szemszögből mutatja be ezt az izgalmas korszakot: a királyi és császári házak kulisszatitkaiba vezeti be az olvasót. Felidézi azokat a botrányokat, amelyek a legnagyobb uralkodóházak, például a Habsburgok és a Romanovok hatalmát is megrengették.

A királyi és császári udvarokban ,,mocskos” levelek jártak kézről kézre, amelyek megszégyenítették a társaság krémjét. Névtelen gúnyiratok keringtek féktelen orgiákról és egy rejtélyes gyógyítóról. Egy trónörökösnő megszökött a házitanítójával, egy király lánya pert indított az örökségéért. Európa legdrágább kurtizánjai kérkedhettek azzal, hogy éjszakára királyoknak diktálták az árat. Egyre több főhercegnő állt a sarkára, hogy joga van a személyes boldogsághoz és a minimális szabadsághoz. Családi drámáktól és botrányos viszonyoktól zengtek a lapok, és megdöbbentő dolgok történtek a császári is királyi gyerekszobákban…

Leave Your Comment