Figyel az ég

2019-08-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Philip K. Dick - Figyel az ég

Letöltés Figyel az ég könyvet pdf, epub és mobi

Figyel az ég.pdf
Figyel az ég.epub
Figyel az ég.mobi


A könyv részletei Figyel az ég

Töltse le az ingyenes PDF Figyel az ég fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Figyel az ég PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Figyel az ég (pdf, epub és mobi)

Figyel az ég leírása

Minden világnak megvan a maga istene. Csak jó lenne tudni, ki az.

Jack Hamiltont, a feleségét és másik hat embert baleset ér a Belmont Bevatron protonsugár deflektorában. Egy robbanás a részecskegyorsítóba taszítja őket, és az óriási mágnest védő fémhálón keresztül mindannyian belezuhannak az energianyalábba.

Amikor Hamilton magához tér, látszólag minden rendben van. De csak látszólag. A feleségével együtt lassan kezdenek ráébredni, hogy a dolgok most másképpen működnek, mint ahogyan azt megszokták. Ebben a világban a hazugságért isteni büntetés jár, a hitetlenségért pedig halál.

Milyen világba érkeztek? Miféle őrült istenség figyeli őket az égből? Hogyan tudnak innen megmenekülni? És ha egyszer megmenekülnek, vajon kinek a világába kerülnek legközelebb?

Leave Your Comment