Fiatalságra ítélve

2019-07-30   |   by admin

A könyv tartalma:

Galgóczi Dóra - Fiatalságra ítélve

Letöltés Fiatalságra ítélve könyvet pdf, epub és mobi

Fiatalságra ítélve.pdf
Fiatalságra ítélve.epub
Fiatalságra ítélve.mobi


  • Corvina Kiadó
  • Szépirodalom
  • 224 oldal
  • Kötés: puhakötés ragasztva
  • ISBN: 9789631361322
  • Cikkszám: 1029405
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Fiatalságra ítélve

Töltse le az ingyenes PDF Fiatalságra ítélve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Fiatalságra ítélve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Fiatalságra ítélve (pdf, epub és mobi)

Fiatalságra ítélve leírása

Örök verseny az idővel, milyen jó lenne megállítani! Mint oly sok nő, Angéla is erre vágyik és mindent elkövet érte. Célja észrevétlenül válik szenvedéllyé, nem riad vissza fájdalmas kezelésektől és kíméletlen edzésprogramoktól. Különleges vitaminokkal és szigorú étrenddel egészíti ki tervét, hogy szembeszálljon az évek múlásával. Szorongva szemléli tükörképét, vajon mindent megtett-e a tökéletes eredményért? Azt reméli, ha megőrzi fiatalságát, szeretetet nyerhet. Csalódottan és értetlenül tapasztalja, hogy épp ellenkező sors vár rá: egyre inkább elszigetelődik a barátaitól, végül biztosnak hitt házassága is veszélybe kerül. Egy véletlen találkozás során ráébred, a valódi értékeket nem a naptár és a tükör mutatja. Nem késő még visszatalálnia valódi önmagához és azokhoz, akik számára a legtöbbet jelentik?

Galgóczi Dóra, a tehetséges fiatal író, aki már négy sikeres könyvvel – a Test a lélek börtönében, a Felpróbált életek és a Megszülethettél volna című regényével, valamint A nő millió arca című novelláskötetével – hívta fel magára a figyelmet, új művében nagy beleérzéssel ábrázolja főhősének, Angélának vívódásait, útkeresését, miközben mindnyájunk számára ismert szituációkat és sorsokat villant fel.

Leave Your Comment