Fesztiválok jellemzői és jelentőségük napjaink turizmusában

2019-08-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Kundi Viktória - Fesztiválok jellemzői és jelentőségük napjaink turizmusában

Letöltés Fesztiválok jellemzői és jelentőségük napjaink turizmusában könyvet pdf, epub és mobi

Fesztiválok jellemzői és jelentőségük napjaink turizmusában.pdf
Fesztiválok jellemzői és jelentőségük napjaink turizmusában.epub
Fesztiválok jellemzői és jelentőségük napjaink turizmusában.mobi


  • Publish and More Kft.
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 144 oldal
  • Kötés: ragasztókötés
  • ISBN: 9786155457180
  • Cikkszám: 1027028
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Fesztiválok jellemzői és jelentőségük napjaink turizmusában

Töltse le az ingyenes PDF Fesztiválok jellemzői és jelentőségük napjaink turizmusában fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Fesztiválok jellemzői és jelentőségük napjaink turizmusában PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Fesztiválok jellemzői és jelentőségük napjaink turizmusában (pdf, epub és mobi)

Fesztiválok jellemzői és jelentőségük napjaink turizmusában leírása

A fesztiválok napjaink legnépszerűbb eseményei közé tartoznak, vonzzanak fiatalokat és idősebbeket egyaránt. A kötet célja, hogy bemutassa egyre fontosabbá váló turisztikai szerepüket és rávilágítson a városok életében betöltött kiemelkedő jelentőségükre. E rendezvények ugyanis képesek – a szezon hosszabbítása mellett –, addicionális jövedelem generálására, magasabb látogatószám elérésére egyaránt. A fesztiválokra sok rendező település a rossz gazdasági helyzetből való kitörés egyik lehetséges módjaként tekint, így a hatások mérése a fentiek alapján elengedhetetlenné vált. A nemzetközi esettanulmányok és módszerek mellett a gazdasági és társadalmi-kulturális hatások a győri Magyar Táncfesztivál és a Miskolci Operafesztivál példáján keresztül kerülnek bemutatásra.
A kötet mindazok számára érdekes olvasmány lehet, akik érdeklődnek a fesztiválok színes jellemzői és a mérésükre alkalmazott módszertan iránt.

Leave Your Comment